Sağlık için 10 milyon TL bütçe

Sağlık için 10 milyon TL bütçe

Sağlık için 10 milyon TL bütçe

 

Bütçe için açıklama yapıldı

Kırıkkale'de sağlık alanında yapılan ve devam eden yatırımlar İl Sağlık müdürlüğünde yapılan toplantı ile masaya yatırıldı. Toplantıda Kırıkkale sağlık yatırımları için 10 milyon TL bütçe ayrıldığı açıklandı

ASM projesi devam ediyor

2015 yılı sağlık yatırımları ve 2016 yılı için planlanan sağlık yatırımları toplantıları; Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve her iki müdürlüğe ait şube müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun yapmış olduğu açıklamada; İlimizin 2015 Sağlık yatırımları için 10 milyon TL bütçe ayrıldı. Bu kapsamda 40 Üniteli Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Hizmet binalarının yer aldığı Sağlık Kompleksi ve üç ayrı ASM projesi devam ediyor” dedi.

Tesisler değerlendirilecek

Toplantıda il ve ilçelerde sağlık alanları için ayrılan taşınmazlar birer birer incelendi. Toplantıda ayrıca ilçelerde bulunan fiziki ömrünü tamamlamış sağlık tesisleri ve lojmanlarda gündeme alındı. Bu tesisler ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte çalışma yapılmasına karar verildi. Bu çalışmaların ardandan atıl durumda bulunan tesislerin Milli Emlak Müdürlüğüne teslim edilerek başka kurum ve kuruluşlarca değerlendirilmesi sağlanacak.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu