Anahtar Kelimeler: Sağlıkta uzmanına danışın

Sağlıkta ?uzmanına? danışın

Sağlıkta ?uzmanına? danışın

Sağlıkta ?uzmanına? danışın

Kanser ve diğer hastalıklar için

erken teşhis ve Check-Up imkanı

Kırıkkale´nin ilk özel sağlık kuruluşu olan ve her geçen dönem marka değerini artıran Özel Yaşam Tıp Merkezi, sağlık alanındaki hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Merkezde başta kanser olmak üzere diğer hastalıklar için erken teşhis ve check-up imkanı bulunuyor.

ERKEN TEŞHİS VE TANI

Çağımızın en tehlikeli hastalıklarından biri olan kanser için Özel Yaşam Tıp Merkezi erken teşhis ve tanı uygulaması ila dikkatleri üzerine çekiyor. Kırıkkale´nin ilk özel sağlık kuruluşu olan Özel Yaşam Tıp Merkezi sağlık alanındaki hem hizmet kalitesini sürekli artırıyor ve hem de hizmet ağını genişletiyor. Merkezde kanser başta olmak üzere diğer hastalıklar için erken teşhis ve check-up uygulaması gerçekleştiriliyor. Günümüzün en önemli sağlık problemlerinden biri olan kanser için erken teşhis imkanı ile Kırıkkalelilere hizmet vermekte olan Özel Yaşam Tıp Merkezi, bu alanda büyük ilgi görüyor.

ARTI DEĞER ANLAMINDA

Kanserin yanı sıra diğer hastalıklar konusunda da erken teşhis uygulaması uzman hekimler ve teknolojik tıbbi cihazlar ile mümkün görünüyor. Özel Yaşam bu anlamda sahip olduğu donanımlar ile adından söz ettiriyor. Merkezde ayrıca check-up imkanı da bulunuyor. Erken teşhisin yanı sıra bu uygulama da sağlık alanında hizmet alanlar için artı değer anlamına geliyor.

ÇOK ÖZEL UYGULAMALAR

Öte yandan Özel Yaşam Tıp Merkezi´nde Açık MR, Tomografi, diğer tıbbi görüntülemeler, Ozon Terapisi, Biosmart Sigara Bırakma, EKO, Holter, EKG, EMG, EEG, ESWT, Mamografi, USG, Kemik Dansitometresi ve Ayrıntılı Gebe Ultrasonu da Özel Yaşam Tıp Merkezi´nin ayrıcalıklı bazı uygulamalarından bazıları olarak dikkat çekiyor. Hekim kadrosu uzman isimlerle dolu olan Özel Yaşam Tıp Merkezi, tıbbi cihazları ile de sağlık alanındaki ayrıcalığını ortaya koyuyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu