Şahin canlı yayına katılacak

Şahin canlı yayına katılacak

Şahin canlı yayına katılacak

Bengütürk´te önemli

açıklamalar yapacak

Kırıkkaleli gazeteci-yazar İlhan Şahin, Bengütürk TV´de canlı yayına katılarak, son kitabı ve 1. Dünya Savaşı´ndaki esir askerlerin durumu ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALARI OLACAK

Kırıkkaleli gazeteci-yazar İlhan Şahin, 2 Aralık Cuma günü saat 14:00´te Bengütürk TV´de canlı yayın konuğu olacak. Şahin, Bahar ılık´ın sunduğu Haber 14 isimli programa katılarak son kitabı ?Yıkık İmparatorluğun Yitik Çocukları? isimli kitabını ve öyküsünü anlatacak. Şahin ayrıca, 1. Dünya Savaşı´ndaki esir askerler ve yayına hazırlamakta olduğu yeni kitabı konusunda bilgiler verecek.

KONGERANSLAR VERİYOR

Son günlerin tartışma konusu olan Cumhuriyet´in kuruluşunda elde edilen topraklar konusunda da bilgi vermesi beklenen Şahin´in kamuoyunu önemli konularda aydınlatacağı bildirildi. Programın bu bakımdan ilenmesi önerildi. Şahin´in ?Yıkık İmparatorluğun Yitik Çocukları? isimli kitabı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kitabın yayınlanmasının ardından çok sayıda imza günü programına katılan Şahin, kitapta geçen konuyla ilgili de bir dizi konferansa katıldı. İlhan Şahin, önümüzdeki günlerde de İstanbul´da aynı konularda yine bir konferans verecek. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli