Anahtar Kelimeler: mısınız nesiniz?

Şaka mısınız nesiniz?

Şaka mısınız nesiniz?

Sorunlar ortada dururken…!

Su, alt yapı, pis koku ve dahası ne olacak?

 

Sorunlara çözüm yok!

 

Buna şimdi gerek var mı?

 

AKP Milletvekili Mustafa Kaplan’ın Dinek Dağı’na macera parkı yapılacağına dair açıklamaları milletin dilinde. Bir çok kişi, bir sürü sorun varken böyle bir yatırıma gerek olup olmadığını hem konuşuyor ve hem de tartışıyor. 

 

MACERA PARKI AÇIKLAMASI

AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Balışeyh İlçesi Beyobası Köyü sınırları içerisinde olan Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı alanı yeni yatırımlarla turizm alanında çekim merkezi olacağını söyledi. Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı alanında yapılacak yeni yatırımla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan “Kırıkkale'mize Bir Müjde Daha. Kırıkkale'mizi hem turizm açısından geliştirmek hem de kıymetli hemsehrilerimizin sosyal yaşam alanlarını geliştirebilmek için de canla başla çalışıyoruz. Dinek Dağında bulunan mevcut yapılarımıza ilave olarak Yemekhane binası, 2 Adet nizamiye binası, survivor parkı, workout alanı, tırmanma kulvarı, amfi tiyatro, çevre aydınlatma ve peyzaj alanlarını içeren projemiz için Gençlik ve Spor Bakanlığımız 18 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkıyor. Kırıkkale'mize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

 

SORUNLAR ORTADA DURUYOR

Kırıkkale kamuoyu, Kaplan’ın bu açıklamalarını hem konuşuyor ve hem de yorumluyor. Kaplan’a Huzur Evi ile ilgili girişiminden tebriklerini ileten Kırıkkaleliler, şehir merkezinde alt yapı, su sorunu, pis koku, temizlik ve daha bir çok problem varken böyle bir yatırıma girişilmesinin mantığını soruyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın istenmediği halde yeniden aday gösterilmesi ve buna rağmen de mevcut sorunlara yönelik somut hiçbir açıklama ve çözüm getirmemesi eleştiri konusu oluyor. 

 

BU NEYİN NESİDİR?

Kaplan’a Saygılı’yı aday yaptırıp anketlere bakıp bakmadığını da soran Kırıkkaleliler, “Şehir herkesin kanaat getirip, şu koca ilde bir Kaplan bir de Saygılı’nın kanaat getiremediği şekilde berbat durumda. Su içilmiyor, sürekli kesiliyor. Alt yapı çok kötü. Koca şehir pis kokuyor, temizlik iyi değil, parklar, yollar, kaldırımlar bu şehre yakışmıyor. Şehir bu halde iken macera parkı da neyin nesi? Şaka mısınız nesiniz? Bu şu anda olacak iş mi? Önce sorunları halledin sonra sosyal yaşama katkı sağlayın. Koskoca bir köye dönmüş kente macera parkı da neyin nesi?” diyor. 

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı