?Saldırıyı nefretle kınıyoruz?

?Saldırıyı nefretle kınıyoruz?

?Saldırıyı nefretle kınıyoruz?

SP´den saldırı tepkisi

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan, Ankara´da yaşanan hain saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada bu saldırının haince planlanmış bir saldırı olduğunu söyledi. Başkan ?Menfur saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyoruz? dedi.

NEFRETLE LANETLİYORUZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan, Ankara´da karanlık ellerce gerçekleştirilen ve 95 vatandaşın hayatını kaybettiği 246 yaralının olduğu hain saldırı ile ilgili de yazılı bir açıklama yaptı. Başkan, ?Ankara´da meydana gelen menfur saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyor, saldırı da hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum? dedi.

KARANLIK GÜÇLERİN HEDEFİ

Açıklamasının devamında ise Başkan şu ifadelere yer verdi ?Milletimiz, özellikle son birkaç aydır artan terör olayları ve menfur saldırılarla karşı karşıyadır. Her seçim öncesi farklı bir manipülasyon çabasına giren bir takım karanlık güçler, bu kez de Türkiye´nin başkentindeki bir sivil toplantının katılımcılarını kurban olarak seçmişlerdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik, bu hain çabalara karşı milletiyle ve devletiyle her zamankinden daha fazla sağduyuya ihtiyacımız var.?

ÜLKEMİZ KANLI PLANIN HEDEFİ

?Ülkemiz son dönemde, kanlı bir planın hedefi haline getirilmiştir. Son birkaç haftadır uluslararası arenada yaşanan güç savaşları da dikkate alınınca Başkentimizde meydana gelen bu olay daha da ciddi bir meseledir. Birkaç yıldır uygulanan yanlış dış politik uygulamalar ülkemizi adeta taşeron örgütlerin hedefine koymuş, başkentimiz dahi provokasyonlara açık hedef haline getirilmiştir.?

MUTLAKA ZAFİYET VAR

Bir ülkenin başkentinin göbeğinde, böylesine alçakça bir saldırı planlanıp, organize edilip, gerçekleştirilebiliyorsa, bir istihbarat ve güvelik zafiyetinin olduğu açıktır. Seçime gidilen bu süreçte ivedilikle devletin bütün sinir uçları bundan sonra meydana gelebilecek menfur saldırıları önlemek için ?acil´ durumuna geçmeli. Yaşanan bu saldırı ile ilgili de devletimiz, hiçbir şaibeye meydan vermeyerek, bütün yönlerini araştırıp, maşaları ve maşaları tutan elleri ifşa etmelidir. Bu karanlık olayın bir an evvel aydınlatılması ve faillerinin adalete teslim edilmesi en büyük temennimizdir.

BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

?Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ailelerinin acısını yüreğimizde hissettiğimiz bu saldırılar sonucunda Allah, milletimizi ve devletimizi bundan sonra yaşanacak her türlü felaketlerden korusun.?



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli