Anahtar Kelimeler: oluyor birader?

Sana ne oluyor birader?

Sana ne oluyor birader?

Kırıkkale ile derdin ne?

Rozetini ortaya koyarmış!

 

Kırıkkale’de AK Parti kamuoyu ve Kırıkkale halkı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı aday olarak görmek istemezken, Milletvekili Mustafa Kaplan’ın Saygılı’nın adaylığı için rozetini ortaya koyması tepki çekiyor.

 

 

İSTİFA RESTİ ÇEKMİŞ!

Kırıkkale’de AK Parti kamuoyu ve Kırıkkale halkı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı aday olarak görmek istemezken, Milletvekili Mustafa Kaplan’ın Saygılı’nın adaylığı için rozetini ortaya koyması tepki çekiyor. İddiaya göre Mehmet Saygılı aday gösterilmiyor. Ancak devreye Kaplan giriyor ve ”Saygılı aday olmazsa istifa ederim. Vekillik rozetimi ortaya koyarım” diyor. Bunun üzerine yeniden görüşme yapılıyor.

 

SENİN DERDİN NE?

Milletvekili Kaplan’ın bu tavrı kamuoyunda duyulurken, kendi partisi ve Kırıkkale halkı sosyal medyadan büyük tepki göstermeye başladı. Bir çok kişi, sosyal medya açıklamalarından, “Hayırdır birader sana ne oluyor? Kırıkkale’nin kaderi ile oynama hakkını sana kim verdi? Kırıkkale ve Kırıkkaleliler ile derdin ne senin? Kimsenin Saygılı’yı istemediğini biliyorsun. Bu ne ısrar? Aranızda bilmediğimiz birşeyler mi var?” yorumunda bulunuyor. 

 

OY VERMEM TEPKİSİ

Kamuoyu ve partiler duruma tepki gösterirken, üç gündür sosyal medya bu gelişmeler ile çalkalanıyor. Kaplan’ın bu gelişmeler üzerine ne gibi bir açıklama yapacağı merak konusu. Bir çok kişi, Saygılı’nın aday yapılması durumunda oy vermeyeceğini söylüyor. Kırıkkaleliler Saygılı’yı değil, bir başka adayı istiyor ve hizmet beklediklerini söylüyor. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu