Sanayi esnafını ziyaret ettiler

Sanayi esnafını ziyaret ettiler

Sanayi esnafını ziyaret ettiler

Esnafla görüştüler

Seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk esnaflarla sohbet edip dertlerini dinlediler. Esnafların Akçay ve Öztürk´e yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı.

ASFALT SORUNU ÇÖZÜLECEK

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Açay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk eski sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde destek istediler. Akçay ve Öztürk gittikleri her yerde ilgiyle karşılanmaları gözlerden kaçmadı. Bazı esnafların sanayi içerisindeki yolların bozuk olduğunu iletmesi üzerine açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Sanayi içerisindeki yolla ilgili olarak Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile görüştüm Kırıkkale´deki tüm mahalleler ve sanayi sitesi yolları programa alındı ve yapılacak´ ifadelerine yer verdi.

ESNAFLARIN SESİ OLACAĞIM

Sanayi esnaflarının Ak Parti Milletvekili Adaylarına ve İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk´e karşı samimi yaklaşımı dikkatlerden kaçmazken İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayı Öztürk de sıcak ve samimi sohbetlerle esnafların dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler. Birçok esnafa da tamir ve torna bölümlerinde yardım eden ve onlardan biri olduklarını gösteren Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay sanayi esnafının adeta kalbinde taht kurdular. Kendisinin de esnaf olduğunu ve esnafların sıkıntılarını iyi bildiğini dile getiren Abdullah Öztürk, ?İçinizden biri olarak özellikle Kırıkkaleli esnaflarımızın mecliste sesi olacağım. Bunu yapmazsam bu bir vebaldir. Ama Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri görüp oy vermemek de vebaldir. Türkiye nerelerden nerelere geldi. 2002´den önceki Türkiye ile 2002´den sonraki Türkiye´yi bir kıyaslayın´ şeklinde konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli