Anahtar Kelimeler: Sanayi muhteşem açılış

Sanayi´de muhteşem açılış

Sanayi´de muhteşem açılış

Sanayi´de muhteşem açılış

Seçim bürosu açıldı

Kırıkkale MHP Belediye Meclisi Üyeliği Aday Adayı ve Sanayi Muhtarı Faruk Akbulut´un gayretleri ve organizasyonuyla açılan Sanayi Mahallesi Seçim Komitesi muhteşem miting alanına dönüştü.

GENİŞ KATILIM OLDU

Binlerce kişinin katıldığı açılışta Kırıkkale MHP  Belediye Meclisi Üyeliği Aday Adayı ve Sanayi Muhtarı Faruk Akbulut, gelenleri tek tek karşıladı. Binlerce kişinin katıldığı açılışa görenler, hayretlere düştüler. Günler önce başlatılan çalışmalarda, Faruk Akbulut, gelenlere teşekkür etti. Binlerce seveninin olmasından dolayı gururlandığını ve mutlu olduğunu ifade eden Akbulut, "Bu soğuk kış gününde beni kırmayarak açılışa katılanlara teşekkür ederim. Beni mutlu ettiniz ve gururlandırdınız. Bu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum. Sizler olmasınız bu kardeşiniz olmazdı. Sizlerin istekleri doğrultusunda bu yola çıktım. Hepinizde Allah razı olsun" dedi. 

AÇILIŞA KATILANLAR

Sanayi Mahallesi Seçim Komitesine MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman, İlçe Başkanı Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kamu Sen İl Başkanı Yücel Karabacak, Türkav İl Başkanı Galip Öztürk, partililer ve vatandaşlar katıldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

?Kırıkkale´ye Serdar Yarar, Başkan Yarar? şeklinde sloganlar eşliğinde vatandaşlar başkan adayı Yarar´a destek verdiler. Soğuk havaya aldırmadan Sanayi seçim bürosunun önünde bulunan coşkulu kalabalık renkli görüntüler oluşturdu Vatandaşlar, ellerine parti bayrakları alarak başkan adayı Yarar´a destek verdi. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine cadde üzerini dolduranlar, 31 Mart´ta Yarar´ı belediye başkanı yapma sözünü verdiler.

BU  SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Açılıştan önce bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu,  ?Bildiğiniz üzere 30 büyükşehirde cumhur ittifakını adaylarını çıkartıp seçime girecek. Bunun yanında 51 il ve ilçelerde cumhur ittifakının mensupları olan AK Parti ve MHP ayrı ayrı ayrı adaylarını gösterip seçime girecek. Bizler, milli maneviyatları ön planda olan vatanına, milletine, bayrağına saygılı adayları sizlerin teveccühü genel merkezin kararıyla aday yaptık. Belediye başkan adayımız Serdar Yarar, Kırıkkale´nin öz evladıdır. İnşallah sizlerin de desteğiyle 31 Mart seçimini kazanacağız.   1989 yılında, 1999 yılında yetki verdiniz MHP hizmet yaptı. İnşallah sizlerin de desteğiyle 2019 yılında da sizlerin desteğiyle MHP´nin üç hilal bayrağını belediyeye asacağız. Herkes elini değil, tüm vücudunu taşın altına koyacak. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayalım? şeklinde konuştu.

40 SORUNA 40 PROJE

Göreve gelirse başkanlık makam kapısının kaldırılacağını beyan eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, göreve gelmeleriyle birlikte yıllardır çözülemeyen halk otobüs sorununu çözeceklerini ifade etti. 40 soruna 40 projeyle geldiklerini vurgulayan Yarar, ?Ben Kırıkkale´de doğdum, Kırıkkale´de yaşamaktayım. İnşallah başkanlık görevine seçildiğim zaman Kırıkkale´yi MHP´nin üretken belediyecilik hizmetiyle buluşturacağız. Kırıkkale´de yaşanılan sorunları ben çok iyi biliyorum. İnşallah bunların hepsi çözüme kavuşacaktır. Mahalle mahalle sorunlar sona erecek. Büyük zafer uğruna çıktığımız bu kutlu yolda Kırıkkale´mizin hizmetkârı olmaya hazırız.  Birlik ve beraberlik içerisinde inanın çok büyük önemli işlere imza atacağız. Yıllardır çözülemeyen otobüs sorununu, ekmek fırınını, tozlu çamurlu yollarını, bunun gibi birçok sorunları inanın bana çözüme kavuşturacağız. Ve şunu söylüyorum benim halkımla aramda kapı olmayacak. Belediyede makamda bulunan o kapıyı kaldırarak, bütün gönüllerimize, bütün kesimlerimize kapımız açık olacaktır? şeklinde konuştu.

DEĞİŞİM YAPACAĞIZ

Yarar,  ?Ben bu memleketin, bu toprakların çocuğuyum. İnşallah sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde, Kırıkkale´nin sorunlarını çözeceğiz. Başkanlık görevine geldiğimde başkanlığım ve halkımız arasında kapı bulunmayacak. Makamımda bulunan kapım her zaman halkımıza açık olacak, kapıları kaldıracağız. Herkese adaletlice davranacağımızın sözünü veriyorum. Üretken belediye ve markalaşmakta Kırıkkale´yi değiştireceğiz. Sizlerle gönül gönüle vererek bir değişim yapacağız? ifadesini kullandı.

YALNIZ BIRAKMADINIZ

MHP Milletvekili Halil Öztürk ise, ?24 Haziran seçimlerinde bizleri yalnız bırakmadınız. Sandıklara sahip çıkarak, herkesi ziyaret ederek MHP´nin cumhur ittifakının önemini anlattınız ve Allah´ın takdiriyle, sizlerin desteğiyle MHP´den milletvekili çıkarttık. Şimdi 31 Mart seçimlerine giden süreçte, bu azmi, bu heyecanı taşımanız, kim varsa her birine ulaşarak bu seçimi MHP´yi hem il merkezinde hem de bütün ilçelerimizde, kasabamızda, MHP´yi başarılı kılmamız gerekir. 31 Mart seçimlerinde MHP, yeniden tarih yazacak. Biz seçildiğimiz günden itibaren sizleri biran olsun yalnız bırakmamaya çalıştık. Bizler, sizlerin bu fedakârlığınızı asla görmezden gelemeyiz. Siz bu fedakârlığı bizler için gösteriyorsanız, bizlerde buna layık olmak için gece gündüz demeden, teşkilatımız, belediye başkanlarımız, adaylarımızla sizler için çalışmak mecburiyetindeyiz.  Bizim sizlere bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcumuzun gereği neyse7/24, 365 gün sizlerle beraber, sizlerin sorunlarını çözmek anlamında mücadele vermek zorundayız.? dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu