Sandığa gidin ve sahip çıkın”

 Sandığa gidin ve sahip çıkın”

Sandığa gidin ve sahip çıkın”

Öztürk'ten seçmene önemli mesaj

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk, Ülkesini ve milletini seven herkesi sandığa gitmeye ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

7 HAZİRAN BÜYÜK FIRSAT

Seçime 5 gün kala çalışmalarını hızlandırarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk, 13 yıldır iktidarda olanların yandaşa ve zengine göre işleyen ekonomi politikalarının son bulacağını söyledi. Öztürk, Yetimin hakkını yiyenlerin iktidarına son vermek için, halktan aldığı vergilerle saltanat kuranların ve halkı açlık sınırının altında yaşarken saraylarda yaşayanların iktidarına son vermek için 7 Haziran büyük bir fırsat. Ülkesini ve milletini seven herkesi sandığa gitmeye ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

HALK YALANLARDAN BIKTI

Seçim çalışmalarının halkın kendilerine yoğun ilgisiyle devam ettiğini sözlerine ekleyen Öztürk, Artık seçime 5 gün kaldı. Çocuklarının geleceğinden endişe eden, 13 yıldır bu ülkeye ve millete yaşatılanlardan şikayetçi olan, hırsızlıklara ve yalana dur demek isteyen herkesin çok önemli bir görevi var. Bu görev sadece sandığa gidip oy kullanmak değil, sandıklara sahip çıkmaları da görevleridir. Sandığa gidecek her tanıdığına hatırlatmaları gerekenleri hatırlatmak da önemli bir görevdir. Biz çalışmalarımız boyunca halkımıza bu gerçekleri anlattık. Halkımız AKP'nin yalanlarından bıkmış bir vaziyette” dedi.

 

OY TELAŞINA DÜŞTÜLER

Öztürk şöyle devam etti: Gördük ki AKP'liler oy toplamak için halka yalan söylemekle beraber, baskıyla da oy kazanma telaşına düşmüşler. Ben AKP'nin baskısıyla karşılaşan vatandaşa, muhtarlara, kamu çalışanlarına sesleniyorum. Sizi böyle tehdit eden ve baskıyla oyunuzu almak isteyenlerden korkmayın. Çünkü onlar sizlerden daha çok korkuyor. Çünkü 7 Haziran'da onlardan hesap sorulacak.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı