Anahtar Kelimeler: Saran gençlerle buluştu

Saran gençlerle buluştu

Saran gençlerle buluştu

Saran gençlerle buluştu

Gençlere tavsiyeler verdi

Saran, üniversiteli gençlerle buluştu İŞADAMI Sadettin Saran, Kırıkkale Üniversitesi`nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Gençlerle bir araya geldi

İŞADAMI Sadettin Saran, Kırıkkale Üniversitesi`nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Memleketinde öğrencilerle bir araya gelen Saran, başarısının sırrını pes etmeden çalışmak olarak değerlendirerek, Siz de pes etmeyin diye öğütte bulundu. Kırıkkale Üniversitesi Yahya Kemal Salonu`nda gerçekleştirilen söyleşiye Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, akademisyenler ile çok sayıda öğrenci topluluğu katıldı.

Pes etmedim başardım

Soru cevap şeklinde yapılan söyleşide Sadettin Saran mesleki tecrübelerini ve anılarını öğrencilerle paylaştı. Başarılarının sırrını öğrencilerle paylaşan Saran, `Kırıkkaleli olarak kendi memleketimde öğrencilerle olmaktan çok mutluyum. Ben Kırıkkale`den çıktım. Bu toprakların çocuğuyum Ben pes etmedim, başardım. Pes etmeyin, siz de başarabilirsiniz ve mutlaka sevdiğiniz işi yapın” dedi.

Doğal başkan adayıyım

İşadamı Sadettin Saran, iş hayatı ve Fenerbahçe hakkındaki soruları da cevapladı. Sporun önemine dikkat çeken Sadettin Saran, `Spor yapamıyorsanız mutlaka başka bir meşgale edinin. Türkiye`de spor yapma bilincini artırmak istediğim için sevmesem de yüzüyorum”  diye konuştu. Saran, bir öğrencinin `Fenerbahçe başkanı olacak mısınız” sorusuna ise `Ben doğal başkan adayıyım. Ama devam eden bir mahkemem var. Bu kongreye ne yazık ki yetişemiyor.

Fener şampiyon olacak

Şu anda Fenerbahçe çok önemli bir dönemeçte. Şampiyonluğa koşarken şu an kongre ile ilgili gündem oluşturmak benim tercih ettiğim bir durum değil” diye yanıt verdi. Sadettin Saran, `Fenerbahçe`ye Trabzon`da yapılan saldırı hakkında ne düşünüyorsunuz” şeklindeki soruyu ise `Türk sporuna yapılan çok büyük ve çok kötü bir saldırı. Kınıyorum. Olayların bu noktaya gelmesinde tüm spor camiasının ortak sorumluluğu bulunuyor diye cevapladı. Final Four`a yükselen Fenerbahçe Basketbol Takımı`nı da gönülden desteklediğini belirten Saran, `Tabi ki Fenerbahçe şampiyon olacak dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false