Anahtar Kelimeler: Satış mağazası açıldı

Satış mağazası açıldı

Satış mağazası açıldı

Satış mağazası açıldı

 

Kırıkkale'nin şirin ve hergün gelişmeye devam eden Hacılar Kasabası'nda büyük bir coşku ve heyecanla Hacılar Tanzim Satış Mağazası açıldı.

 

 

HACILAR’DA AÇILIŞ YAPILDI

Açılışa Kırıkkale Vali Yarımcısı Emin Alıcı, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Hayati Karayol, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, İl Müdürleri, çevre belediye başkanları, Hacılarlılar ve vatandaşlar katıldı. Hacılar'da bir ilki yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, "En büyük desteği Milletvekilimiz Halil Öztürk'ten gördüm. Buradan kendisine teşekkür ederim. İnşallah daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,  "Bu benim bir 10 projemden biriydi. Bunu hayatta geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah projelerim teker teker hayatta geçirilecek. Koronadan uzak bir alana mağazamızı açtık. Kaliteli ürünleri ucuza satıyoruz. Temel gıda maddesinde hiç kar elde etmiyoruz. Geçtiğimiz günlerde de 1500 metrelik yolumuzu sıcak asfalt ile birleştirdik."

 

Baloğlu bilgi verdi

Kırıkkale'de üretken belediyecilik ile vatandaşlara büyük hizmet ettiklerini açıklayan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, "Dört belediyemiz güzel çalışmalara imza atıyor.  Atmaya da devam edeceğiz. Tanzim satış mağazası Hacılar için çok iyi oldu. 20 personel istihdam ediliyor. Satışlarda az kar edilerek halkımız kazanacak. Belediyemiz gelir sağlayacak. Güzel günler belediyelerimizin sayesinde yaşanıyor” dedi. Kırıkkale'de büyük gelişmelerin yaşandığını ve ilçe ve beldelerinde bundan nasibini aldığını belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, "Hacılar gelişmekte olan bir beldemiz. Başkanımız Mehmet Koyuncu, esnafı mağdur etmemek için mağazayı kasada içinde değil de yol boyunda açtı. Kendisine teşekkür ederim" diye konuştu.  

 

PROJELER HAYATTA GEÇİYOR

Hacılar Tanzim Satış Mağazası Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu'nun gayretleri ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün destekleriyle açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu'nun 2020 yılının projesi kurdele kesimiyle gerçekleşti. Hacılar Kasabası halkı, F Tipi Cezaevi Kavşağı yerinde büyük bir coşkuyla buluştu. 5 bin metrekare alana kurulan mağazanın 450 metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. içinde temel gıda maddesi, temizlik, şarküteri, kasap, içecek, çocuk ihtiyacı, manav, ve binlerce üründen oluşuyor. Hacılar Tanzim Satış Mağazası sadece Hacılar halkına hizmet vermeyecek. Bunun yanında Karakeçili, Karaahmetli ve Kulu makası üzerinden Kırıkkale ve diğer illere giden bütün vatandaşlara hizmet etmenin haklı gururunu yaşayacak.  Mağazada dinlenme  alanlarının yanında çocukların rahatça oynayacağı parklarda bulunacak. Doğa ile bütünleşecek parkta insanlar bir taraftan alışveriş yaparken, diğer taraftan dinlenerek yorgunluklarını atacaklar.

 

GURURLU BİR GÜN

Mağazada 20 TIR park yeri yanında 50 otomobilin rahatlıkla girebileceği park alanından oluşuyor. Hijyenik ve temizliğin ön planda olduğu mağazada Korona Virüs tedbirleri harfiyen uygulanıyor. Yaklaşık 20 elamandan oluşacak mağazada sabah 09.00'dan akşam 10.00'a kadar açık bulunuyor. Önümüzdeki aylarda bu saatler 7 gün 24 saat hizmet vermeye başlayacak. Hacılar Kasabası'nda yeni ve ilki yapmanın gururu yaşanıyor. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli