Anahtar Kelimeler: Savaş Geyik anlamlı destek

Savaş Geyik´ten anlamlı destek

Savaş Geyik´ten anlamlı destek

Savaş Geyik´ten anlamlı destek

 

Hayaller Gerçek Olsa´ya destek oldu

 

 

Geyik Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale İl Yerel Yönetimler  Başkanı Savaş Geyik´ten Hayaller Gerçek Olsa projesine destek.

 

PROGRAM YAPILDI

Sanatçı Fulden Uras´ın Dernek Başkanı olduğu Hayaller Gerçek Olsa Derneği Kırıkkale´de bir etkinlik ve program düzenledi. Hayaller Gerçek Olsa Derneği Başkanı ve Sanatçı Fulden Uras, dernek çalışmaları kapsamında amaçlarını kelebek hastalığını insanlara tanıtmak ve hastalara medikal destek sağlamak için Kırıkkale´ye geldi. Halk dilinde kelebek hastalığı olarak bilinen, epidermolizis bülloza, rahatsızlığına dikkat çekmeye ve hastalara destek sağlamak amacıyla Eda Aytekin öncülüğünde bir etkinlik düzenledi.

 

SAVAŞ GEYİK´E PLAKET

Etkinlikte elde edilen medikal destek hastalara ulaştırılmak üzere bu hastalığa yönelik çalışmalar düzenleyen Hayaller Gerçek Olsa Derneği yetkililerine teslim edildi. Etkinliğe Dernek Başkanı Fulden Uras´da katıldı. Geyik Grup Yo4netim Kurulu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale İl Yerel Yönetimler  Başkanı Savaş Geyik´te katıldı. Derneğe olan desteğinden ötürü Savaş Geyik´e teşekkür plaketi verilirken, dernek için elde edilen medikal destek de dernek temsilcilerine teslim edildi. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli