Anahtar Kelimeler: Saygılı anjiyo oldu

Saygılı anjiyo oldu!

Saygılı anjiyo oldu!

Saygılı anjiyo oldu!

 

Saygılı hastaneye kaldırıldı!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın bu sabah yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Ankara´da acil hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu öğrenildi.

RAHATSIZLANDI

Sabah saatlerinde kalp rahatsızlığı yaşadığı öğrenilen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın acil olarak hastaneye kaldırıldığı, kalp rahatsızlığı yaşadığının belirlenmesi üzerine Ankara´da Lokman Hekim isimli özel bir hastaneye gittiği öğrenildi. Kalbi ile ilgili sorunun tam olarak tesbit edilmesinin ardından Saygılı´nın TOBB Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı ve burada iki damarının tıkalı olduğunun belirlendiği vurgulandı.

BY-PSS OLACAK

TOBB Üniversitesi Hastanesi´nde kalbine müdahale edilen Saygılı´nın iki damarının tıkalı olduğu ve damarlara anjiyo yapıldığı kaydedildi. Kalp damarları tıkalı olan Saygılı´ya doktorların anjiyonun yetersiz kalacağı ve by-pss olması gerektiğini söylediği bildirildi. Saygılı´nın öğleden sonra anjiyoya girdiği ve ilerleyen günlerde de by-pss olabileceği öğrenildi. Başkan Saygılı´nın by-pss teklifinde bulunan doktorlara iki damar için stent istediği de belirtildi ve operasyonun bu şekilde sonlandırılmasını istediği vurgulandı. Sağlık durumunun şu ada iyi olduğu belirtilen Saygılı´nın bir süre hastanede kalması bekleniyor.

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli