Anahtar Kelimeler: Seçim geldi ortada

Seçim geldi ortada bir şey yok!

Seçim geldi ortada bir şey yok!

Seçim geldi ortada bir şey yok!

Projeler gelecek dönem mi yapılacak?

Kırıkkale Belediyesi neyi bekliyor?

Kamuoyunda ve kulislerde gelecek yıl bahar aylarında yerel seçim yapılması konuşuluyor. Seçim kapıda göründü ancak Kırıkkale Belediyesi´nin seçim öncesi projelerinden ses yok!

GERÇEKLEŞTİRİLMEDİ

Kırıkkale Belediyesi bu dönem çok vasat bir profil çizdi. Seçimin ardından üç yıl geçti ve yeni bir yerel erken seçim ufukta gözükmeye başladı. Kamuoyunda ve kulislerde yerel seçimin erkene alınacağı ve gelecek yıl Nisan ayında yerel erken seçim yapılacağı konuşuluyor. Hatta AK Parti´nin bu konuda çalışmaya başladığı bile söyleniyor. Seçim ufukta gözükürken Kırıkkale Belediyesi´nin seçim öncesi vaatlerini gerçekleştirmediği gözleniyor.

RUTİN ÇALIŞMALAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın seçimden önce vaat etiği Cumhuriyet Meydanı´nın altına yapılacak olan otopark, Kaletepe civarının yeniden düzenlenmesi ve diğer projelerin akıbeti bilinmiyor. Belediye kendisinin görevi olan rutin işleri yaparak durumu kurtarmaya çalışıyor. Bunlar temizlik, yol, kaldırım ve park çalışmaları olarak dikkat çekiyor. Ancak bütün bunlar Belediye´nin rutini olarak biliniyor.

KAYIP BİR DÖNEM!

Asıl projelerden ses  seda yok. Kırıkkale Belediyesi´nin bu dönemi ?vasat? olarak yorumlanıyor. Kamuoyu durumu bu şekilde değerlendirirken, Belediye yönetiminin rutinin dışına çıkamadığı konuşuluyor. Hatta bu dönem proje bazından kayıp bir dönem olarak da değerlendiriliyor. Belediye´nin uygulama sözü verdiği projeler konusunda ne açıklama yapacağı merak konusu.



tarafsız
17.10.2016 23:37:46
Zaten ben bişey beklemiyordumki son 10 yılda ne yapıldıda bu şimdi ne proje yapacak ağlanacak halimize gülüyoruz

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false