Anahtar Kelimeler: Seçim önlemleri alındı

Seçim önlemleri alındı

Seçim önlemleri alındı

Seçim önlemleri alındı

Seçim için hazırız

Adaylar ve partiler için geçerli olan seçim maratonu sona eriyor. Seçimde Emniyet ve Jandarma´da önlem çalışmalarını sürdürüyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Sandıklar il ve ilçe merkezlerinde Emniyet, köylerde ise Jandarma tarafından korunacak. Seçimlerde olay çıkmaması için geniş önlemler alındı. Seçimin sorunsuz atlatılması bekleniyor. Kırıkkale´deki adaylar ve partiler son çalışmalarını yaptılar. Sandığa gidenlerin yanında mutlaka vatandaşlık numarası olan kimlik kartı ile seçmen kartının bulunması gerekiyor. Günlerdir süren seçim çalışmalarının ardından yarın sandığa gidiyoruz. Kırıkkale il genelinde vatandaşlar 692 sandıkta oy kullanacak. Oy kullanma işlemi sabah 08.00´de başlayacak, akşam 17.00´de bitecek. Kırıkkale´de 193 bin 668 seçmen bulunuyor.

HAYDİ SANDIĞA GİDİYORUZ

Türkiye´nin gelecek 5 yılının emanet edileceği Milletvekilliği seçimi için şimdi söz millette. Kırıkkale´de seçimle ilgili tüm önlemlerin alındığı bildirilirken vatandaşlar Kırıkkale merkezde 495 sandıkta oy kullanacak. İlçe ve köylerde ise toplam 197 sandık kurulacak. Kırıkkale merkezde 168 bin 556 seçmen bulunuyor. İlçe ve köylerde ise 25 bin 112 seçmen yarınki seçimde oy kullanacak.

SEÇİM ÖNLEMLERİ ALINDI

Yarın yapılacak seçimle ilgili il genelinde tüm önlemlerin alındığı bildirildi. İl Seçim Kurulu´nun başkanlığında yürütülen çalışmaların da tamamlandığı kaydedildi. Sandık başkanlarına seçimle ilgili torbalar teslim edildi. Bu arada siyasi partilerin temsilci listelerine de son şekli verildi. Dün itibariyle sandık görevlileri kesinleşti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu