Anahtar Kelimeler: Seçimlerde bizde varız

Seçimlerde bizde varız

Seçimlerde bizde varız

Seçimlerde bizde varız

Vatan Partisinden açıklama

Kırıkkale Vatan Partisi İl Başkanı Serap Şimşek basın açıklaması gerçekleştirerek 7 Haziran seçimlerine bağımsız olarak gireceklerini 3 tanede Kırıkkale'den aday çıkardıklarını belirtti.

Gülümse Türkiye

Düzenlenen basın toplasına Kırıkkale`de ise l.sıra Avukat Rıza Avşar, 2.sıra Mühendis Nezih Gülsen, 3.sıra Esnaf Orhan Kesici ve partililer katıldı. 7 Haziran`da yapılacak milletvekili seçimlerinde, toplumun her kesimini kucaklamayı hedefleyen Vatan Partisi, " Gülümse Türkiye" sloganıyla seçim çalışmalarını başlattı.

Açıklamada bulundu

Kırıkkale Vatan Partisi Serap Şimşek yaptığı açıklamada İstanbul 1. bölgeden adayımız Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek`tir. Erol Çakır, İsmail Hakkı Pekin, Şule Nazlıoğlu Erol, Serhan Bolluk, Yaşar Okuyan, Ümit Zileli, Turan Karakaş, Hulki Cevizoğlu, Tayfun İçli, Soner Polat, Gülgün Feyman gibi daha isminizi sayamadığımız birçok değerli adaylarımız çalışmalara hızla devam etmektedir. Günümüzde emperyalizm, Türkiye Cumhuriyeti üzerinden çeşitli, yıkıcı ve parçalayıcı oyunlar oynamaktadır.

Gerçeklerin bilinci…

100 yıl önceki planları halen daha gündemlerindedir. Buna karşın, büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk`ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyet`inin temel değerlerine sahip çıkmamız, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz, vatanın bütünlüğünü sağlamamız önümüzde ki yakıcı görevlerdir. Vatan Partisi olarak, bu gerçekliklerin bilinciyle seçimlere giriyoruz” dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu