Anahtar Kelimeler: Şehidimiz böyle uğurlandı

Şehidimiz böyle uğurlandı

Şehidimiz böyle uğurlandı

Şehidimiz böyle uğurlandı

 

HAKKARİ´de, Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin´in (27) cenaze töreni Nur Camii´nde yapıldı

EVİ BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

HAKKARİ´de, Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin için Nur Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin´in şehit olduğu haberi, Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine bağlı İzzetin köyünde yaşayan aileye, sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen askeri yetkililer tarafından verildi. 5 çocuklarından birini kaybeden baba Doğan Çetin ve anne Havva Çetin, gözyaşlarına boğuldu.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Şehidin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. 2015 yılında Erzincan´da vatani görevini yapan Çetin´in, ailesine destek olmak amacıyla Sözleşmeli Er olarak çalışmaya başladığı, 3 yıldır Hakkari´de görev yaptığı öğrenildi. Şehidimizin cenaze Cumartesi günü Kırıkkale´ye getirilerek Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Pazar sabahı ise Vali Yunus Sezer´in de katılımı ile şehidimizin naaşı hastaneden alındı ve Nur Camii´ne getirildi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Şehidimiz için Nur Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı törende şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Terör örgütüne tepkinin büyük olduğu cenaze töreni için de geniş güvenlik önlemleri alındı. Nur Camii´nde düzenlenen törene siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından bir çok isimle çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından şehidin naaşı toprağa verilmek üzere köyüne götürüldü.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı