Şehidimiz son yolcuğuna uğurlandı

Şehidimiz son yolcuğuna uğurlandı

Şehidimiz son yolcuğuna uğurlandı

Annesi selam durdu!

Hakkari´de şehit olan Annesinin Kırıkkaleli olduğu öğrenilen Astsubay Erdem Ertan için Ankara Kocatepe Camisi´nde tören düzelendi.

VEKİLLERDE KATILDI

Kocatepe´deki cenaze namazına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can Abdullah Öztürk  üst düzey devlet görevlileri ve rütbeli askerler katıldı.

AİLENİN TEK ÇOCUĞUYDU

Astsubay Erdem Ertan, önceki gün Hakkari Yüksekova´da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen saldırıda şehit olmuştu. Şehit astsubayın ailenin tek çocuğu olduğu ve babasının da öğretmen olduğu bildirildi. 1 yıllık evli olan şehit astsubayın hamile olan öğretmen eşinin ise Van´da bulunduğu öğrenildi. 

ANNESİ SELAM DURDU

Kırıkkale´nin Çerikli beldesinden olan ve ailesi Ankara´da ikamet eden şehidimizin cenaze törenine geniş katılım olurken, Kırıkkale´den de bir çok kişi cenaze törenine iştirak etti. Cenaze töreninde Şehidimizin naşı götürülürken annesi ve yakınları selam durdular. Bu görüntü törendeki herkesi ağlattı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı