Anahtar Kelimeler: Şehidimiz geldi

Şehidimiz geldi

Şehidimiz geldi

CENAZESİ GETİRİLDİ

Irak’ın kuzeyinde bir üs bölgesine sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kırıkkaleli Semih Yılmaz’ın cenazesi helikopterle Kırıkkale’ye getirildi. Ancak, şehidimizin cenaze töreni ikindi namazına yetişmeyecek.

 

CENAZESİ GETİRİLDİ

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın naaşı memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Türkiye, art arda gelen şehit haberleri ile derinden sarsıldı. Irak’ın kuzeyinde yaşanan çatışmalarda 2 günde 12 Mehmetçik şehit oldu. Şehitler, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı. Kırıkkaleli Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın naaşı da memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne helikopter ile getirilen şehidin naaşını Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

TÖREN ERTELENDİ

Irak’ın kuzeyinde bir üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada biri Kırıkkaleli 6 Mehmetçik şehit olmuştu. Şehitlerin aziz naaşı, Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından memleketlerine getirilmek üzere yola çıktı. Kırıkkaleli Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın naaşının, ikindi namazına müteakip Nur Camisi’nde kılınacak olan cenaze namazını ardından toprağa verilmesi bekleniyordu. Edinilen bilgilere göre, Şehit Semih Yılmaz’ın cenazesinin bugün ikindi namazına yetişmeyeceği öğrenildi. Şehit cenazesinin ne zaman kılınacağı ise Kırıkkale Valiliği’nin yapacağı açıklamanın ardından belli olacak.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı