Anahtar Kelimeler: Şehidimizi uğurladık

Şehidimizi uğurladık

Şehidimizi uğurladık

Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz (23), memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz (23), memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi. Cenazesi Nur Camii'nden kaldırılan Şehit Er Yılmaz, şehitliğe defnedildi. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz için memleketi Kırıkkale'de cenaze töreni düzenlendi. Namaz sonrası ağabeyi ve diğer yakınları, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu omuzlayıp top arabasına kadar taşıdı.

 

ŞEHİT HABERİ GELDİ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle Mehmetçikler arasında çıkan çatışmada, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz şehit oldu. 23 yaşındaki şehit Yılmaz'ın naaşı, Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale'ye gönderildi. Şehidin naaşı, dualar eşliğinde törenin yapılacağı merkez Nur Camii'ne getirildi. Şehidin ailesi cenazede taziyeleri kabul etti. 

 

AİLESİ ÇOK ÜZGÜNDÜ

Annesi Meryem (42), babası Ramazan (50), ağabeyi Mehmet Faruk (26), kız kardeşi Feyzan Yılmaz (17) şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından kıldırılan namazın ardından ağabey Mehmet Faruk ve diğer aile bireyleri, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu omuzlayıp top arabasına kadar taşıdı. Bekar olduğu öğrenilen şehit Yılmaz, gözyaşları arasında dualarla Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Cenaze törenine Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Vali Mehmet Makas, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Mehmet Ali Durmuş, belediye başkanları, Kırıkkale milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, askeri personel ve çok sayıda vatandaş katıldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı