Şehidimizin mesajı duygulandırdı

Şehidimizin mesajı duygulandırdı

Şehidimizin mesajı duygulandırdı

Saygılı´ya mesaj göndermiş!

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır´ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen hemşerimiz Uzman Çavuş Osman Kablan sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya gönderdiği mesaj duygulandırdı.

DUYGULANDIRAN MESAJ

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı hainlerin düzenlemiş olduğu saldırı sonucu şehit düşen Osman Kablan, son mesajını Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya attı. Belediye Sosyal Konsey bayanları tarafından el emeği ile hazırlanan yiyecekler Sur da görev yapan Mehmetçiklerimize gönderilmişti. Bunun üzerine Hemşerimiz Uzman Çavuş Osman Kablan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya sosyal medya üzerinden mesaj atarak teşekkür etmişti.

SON MESAJI BU OLMUŞ

Şehidimiz Uzman Çavuş Osman Kablan şehit olmadan bir gün önce attığı mesajda, ?Sayın Başkanım, Diyarbakır ili Sur İlçesine Mehmetçiklerimize göndermiş olduğunuz erzak kutuları bize ulaştı. Bir Kırıkkaleli olarak ben uzman Çavuş Osman Kablan ve tim arkadaşım yine Kırıkkaleli olan Salih Filizer ve tim de bulunan diğer arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla? dedi. Şehidimiz attığı bu son mesaj ile beraberinde Belediye Sosyal konseyinin göndermiş olduğu erzak kutularının fotoğrafını da göndermişti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı