Anahtar Kelimeler: Şehidin evine ziyaret

Şehidin evine ziyaret

Şehidin evine ziyaret

Şehidin evine ziyaret

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer eşi Canan Sezer ile birlikte, Siirt/Eruh ilçesi Akmeşe köyü kırsalında icra edilen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran´ ın Etiler Mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret ederek, mevlid programına katıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Düzenlenen programa, Vali Sezer´ in yanı sıra, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can,  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İ. Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu, şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARDEŞLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ

Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından bir konuşma yapan Vali Yunus Sezer ? Bundan yedi gün önce bu sokakta şehit cenazemizi karşılarken, Kırıkkale´ nin tek yürek halinde komando marşı ile şehidimizi karşıladığına şahit olduk. Bu vatan sevgisinin bir göstergesi. Kırıkkale´ de 238 şehidimiz ve gazilerimiz var. Burası şehitler toprağı. Hem şehit yakınlarımıza, hem de aslanlar gibi bu vatanı korumak için gerek terör gerekse diğer düşmanlara karşı şehadeti göze alan bütün kardeşlerimize müteşekkiriz.? dedi. Vali Sezer konuşmasının ardından Şehitlik Beratını şehidimizin anne ve babasına takdim etti.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli