Şehit aileleri Kur´an-ı Kerim öğreniyor

Şehit aileleri Kur´an-ı  Kerim öğreniyor

Şehit aileleri Kur´an-ı Kerim öğreniyor

Güzel bir çalışma

Keskin ilçe müftülüğü ve SYD Vakfı´nın ortaklaşa gerçekleştirdiği bir projeyle ilçede bulunan şehit aileleri Kur´an-ı Kerim´i okuma dersleri veriliyor. İlçe müftülüğünün görevlendirdiği 2 personel 31 şehit ailesini evlerinde ziyaret ederek Kur´an-ı Kerim dersleri veriyor.

EVLERİNE GİDİYORLAR

 Vatani görevlerini yapmakta iken yasa dışı terör örgütlerince şehit olan Keskin ?in kahraman evlatlarının geride bıraktığı ailelerine Keskin Kaymakamı Muammer Köken´in talimatıyla İlçe S.Y.D Vakfı ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa yaptığı proje ile Kur´an-ı Kerim ve dini bilgiler öğretilmeye başlandı. İlçe Müftülüğünün görevlendirdiği 2 personelle ilçe merkez ve köylerde ikamet eden 31 şehit yakınının evlerine gidilerek bire bir eğitim veriyor.

ÖZEL DURUMA GÖRE HİZMET

Kur´an-ı Kerim öğrenmek isteyip de ilerlemiş yaşları ve başka sebepler nedeniyle öğrenme imkanı bulamayan şehit ailelerine vefa borcunu ödemek istediklerini belirten Kaymakam Köken, yapılan bu projeyle şehit ailelerinin dini eğitimin yanı sıra onların yanında olarak manevi destek vermeyi, morallerini yüksek tutulmasının hedeflendiğini söyledi. İlçede dezavantajlı grupta yer alan vatandaşların özel durumlarına göre hizmet verildiğini söyleyen Kaymakam Köken, Projede emeği geçen İlçe S.Y.D Vakfı Müdürü Şenel Gökay ve İlçe Müftüsü Fazlı Mutluya teşekkür etti.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu