Anahtar Kelimeler: Şehit babasını aradı

Şehit babasını aradı

Şehit babasını aradı

Şehit babasını aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı´da PKK/YPG´li teröristlerce şehit edilen ve bugün memleketi Kırıkkale´de toprağa verilen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık´ın (27) babası Hamza Bozbıyık ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı´da PKK/YPG´li teröristlerce şehit edilen ve bugün memleketi Kırıkkale´de toprağa verilen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık´ın (27) babası Hamza Bozbıyık ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. Şehit babası Hamza Bozbıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi. Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı´nın 7´nci gününde Münbiç´in batısındaki Yalişli köyü mevkisinde devam eden operasyon sırasında PKK/YPG´li teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık memleketi Kırıkkale´de toprağa verildi.

BABAANNESİ İLE  GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Şehitliği´nde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can´ın telefonundan şehidin babası Hamza Bozbıyık ile görüşme yaparak taziyelerini iletti. Şehit babası Hamza Bozbıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babaannesiyle telefonda görüştü.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false