Şehit isimleri cadde ve sokaklara veriliyor

Şehit isimleri cadde ve  sokaklara veriliyor

Şehit isimleri cadde ve sokaklara veriliyor

Belediye Meclisi Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım tarafından Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Cadde ve sokaklara şehit isimlerinin verilmesi konusundaki çalışmalar ele alındı.

KARAR ALINDI

Toplantıya Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcılarımız ve ilgili birim müdürleri katıldı. Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım meclis oturumunu açmadan önce Hakkâri´nin Çukurca ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Hemşerimiz Özgür Mutlu´ya Allah´tan rahmet dileyerek aile ve yakınlarına başsağlığı diledi. Aralık ayı meclis toplantısı bir önceki aya ait meclis toplantısının karar özetinin okunup oylanmasıyla başladı. Gençlik ve Sosyal Hizmetleri Komisyonundan gelen rapor okunarak çalışması üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havale edildi.

HAFRİYAT ALANLARI

Komisyon vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin ismini yaşatmak amacıyla cadde ve sokaklara isimlerinin verilmesi için yer tespiti yapılması ve yeni gelen talepleri değerlendirmek amacıyla maddeye gündeme sunuldu. Diğer bir gündem maddesi olan İmar Tadilat talepleri görüşülerek oylandı. Hafriyat alanı yer tespiti hususu görüşüldü. İlimizin yeni hafriyat alanı Ahılı köyü eski çöplük altı Karşıyaka Mahallesi 1 No´lu küme evleri üzerinde hazineye ait uygun bölgelerinin doldurularak rehabilitasyon çalışması yapmak adına söz konusu bölgeler belirlendi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false