Şehit Polis Ramazan Akçadağ anıldı

Şehit Polis Ramazan Akçadağ anıldı

Şehit Polis Ramazan Akçadağ anıldı

Anma töreni yapıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Polis Memuru Ramazan Akçadağ Şehit oluşunun 1.yıl dönümünde dualarla anıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

İlk Program Şehidimizin ailesi tarafından Polisevinde yemek ikramı ile başladı.

Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Sait Özkılıç, Garnizon Komutanı Vekili İstikam Binbaşı Aydın Tekin, , İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve eşi, İl Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Tamer Duman, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve eşi, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş, Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Oğuz Kahraman, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yönetimi, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

KIRIKKALE ŞEHİTLİĞİNE GİDİLDİ

Nur Cami Din Görevlisi Murathan Önder tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Kavlak Cami Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından edilen dualar sonrası Şehidimizin kabrinin de bulunduğu Kırıkkale Şehitliğine gidildi. Şehidimizin kabri başında okunan Kuran-ı Kerim ve edilen dualarla Şehidimiz Ramazan Akçadağ ve bütün Şehitlerimiz anıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false