Anahtar Kelimeler: Şehit Şükrü Ceylan anıldı

Şehit Şükrü Ceylan anıldı

Şehit Şükrü Ceylan anıldı

Şehit Şükrü Ceylan anıldı

Şehit için duygusal anma

DİYARBAKIR Lice´de 26 Haziran 2016 tarihinde terör örgütünü ve faaliyetlerini sonlandırmak amacı ile düzenlenen askeri operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Üst Çavuş Şükrü Ceylan, Kırıkkale Şehitliği´ndeki kabri başında ve baba ocağında dualarla anıldı.

ANMA TÖRENİ YAPILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve şehidin ailesi tarafından organize edilen programda, şehidin kabrini ziyaretle başladı. Şehitlik Camisi Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra ailesine başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu. Diğer Şehit kabirlerinin de ziyaret edildiği program, şehidin Etiler mahallesindeki  baba ocağında ailesi tarafından ikram edilen programla devam etti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Programa, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Garnizon ve Mühimmat Komutan Vekili Albay Halit Uslu, İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak ve eşi, Şehit, Gazi aileleri, Şehidimizin yakınları ve katıldı.  Etiler Dörtyol Camisi din görevlisi İbrahim Demirel ve Sanayi mahallesi Yeşil Tepe Camisi din görevlisi Musa Pehlivanlı tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra şehidin ailesi tarafından programa katılanların taziye dilekleri kabul edildi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli