Şehit yakınları ve gazilere moral ziyareti

Şehit yakınları ve gazilere moral ziyareti

Şehit yakınları ve gazilere moral ziyareti

?Biz sizlerle ayaktayız?

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara Harp Malulleri Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu´yu makamında ziyaret ettiler.

ANLAMLI ZİYARETLER

Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehitlere rahmet duası okundu. Ziyaretlerde konuşan AK Pati Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, ?Biz AK Parti Milletvekilleri olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduk. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik dönemde bize moral verdiler, güç verdiler. Dernek bakanlarımıza ve görev yapan arkadaşlarımızın, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

DESTEK AÇIKLAMASI

Şehit yakınları ve gazileri dinleyen milletvekilleri bir ihtiyaçları ve talepleri olup olmadığını da sordu. ?Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin? diyen şehit yakınları adına açıklama yapan Rifat Öcal, bazı sorunları ve talepleri olduğunu söyleyerek bunları vekillere iletti. Mümtaz Torunlu´da şehit yakınlarına her zaman destek olunduğunu söyleyerek teşekkür etti.

BAŞ TACIMIZSINIZ

AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, ?Sizler bizim baş tacımızsınız. Ne sıkıntınız olursa bizlere bildirin. Sizlerin emrinizdeyiz? dedi. Sık sık şehit yakınlarını ve gazileri dernek olarak ziyaret etmeye çalıştığını söyleyen Milletvekili Abdullah Öztürk, ?En ufak bir sıkıntınız ve ihtiyacınızda veya talebinizde bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Biz sizlerle ayaktayız? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli