Anahtar Kelimeler: Şehit ailesinden tepki!

Şehit ailesinden tepki!

Şehit ailesinden tepki!

AK Partililere tepki gösterildi!

Bu ilk kez oluyor!

Kırıkkale’de uzun zamandır bir ilk yaşandı. Şehit aileleri taziye için gelen AK Partililere büyük tepki gösterdiler.

YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Kırıkkale bir şehidini daha bağrına bastı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Çelebi, Irak’ın Hakurk bölgesindeki Goraspi Dağı’ndan teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit düştü. Şehit askerimizin cenazesi önceki gün toprağa verildi. BabaCenaze töreninin ardından baba ocağında taziye çadırı kuruldu. Şehidimizin ailesi burada taziyeleri kabul ederken, taziyeye gün içinde AK Partililer geldi. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve diğer parti yöneticilerinden oluşan heyet taziye ziyareti sırasında resim çektirirken, buna şehit yakınları tepki gösterdi.

 

TAZİYEYİ TERK ETTİLER

Taziye sırasında bir çok açıdan acılı ailenin resimleri çekilirken, aile yakınları bu duruma tepki göstererek, “Siz buraya taziye için mi geldiniz şov yapmaya mı. Acının ortasında resimlerinizi çektirerek sosyal medyada bizi kullanarak şov mu yapacaksınız?” diye tepkilerini dile getirdiler. Tepki üzerine heyet taziye çadırını terk etmek zorunda kaldı. Bu arada AK Partililerin sosyal medyada resimlerini yayınlamak için ziyareti görüntüleyen gencin ise şehit yakınları tarafından şehit evinden kovulduğu ileri sürüldü.

BU İLK KEZ OLUYOR

Kırıkkale’de ilk kez bir şehit cenazesi ardından böylesi bir olay yaşandı. Aslında şehit haberlerine yönelik bir tepki olarak yansıdığı ileri sürülen bu tepkili durumun, buna sebep olarak gösterilen iktidara yönelik olduğu da kaydedildi. Yaşanan tepki üzerine AK Parti heyetinin ne yapacağını şaşırdığı bildirildi. Onlar da ilk kez böylesi bir durumla karşılaşırken, olayın basına ve kamuoyuna nasıl yansıyacağı merak konusu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu