Anahtar Kelimeler: Şehit mevlid

Şehit için mevlid

Şehit için mevlid

Şehit için mevlid

 

Milletimizi yasa boğan elim helikopter kazasında şehit olan Kırıkkaleli Astsubay Ömer Umulu için Kırıkkale Belediyesi Cuma Namazı sonrası Mevlid-i Şerif ve Yedi Yemeği düzenlendi.

 

 

MEVLİD OKUTULDU

Geçtiğimiz hafta Bitlis’ten Tatvan’a giden askeri helikopterin uğramış olduğu kaza kırım sonucu içinde 9 askerimiz şehit olmuştu. Kazada şehit olan askerlerimiz arasında bulunan Kırıkkaleli Astsubay Ömer Umulu’nun baba ocağında Kırıkkale Belediyemizce Mevlid-i Şerif ve Yedi Yemeği düzenledi. Düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Yedi Yemeğine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile vatandaşlar katıldı.

 

 GENİŞ KATILIM OLDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı vatan için toprağa düşen şehit ailelerinin kendilerinin emaneti olduğunu söyleyerek “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizlerin en önemli görevlerinden biridir. Bu gün de şehidimiz Ömer Umulu’nun ailesinin yalız olmadığını, acılarını en az onlar kadar paylaştığımızı göstermek için mevlidi şerif organize ettik. Bir kez daha şehadet şerbeti içen tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum” dedi. Mevlid-i Şerif programı ardından şehit yakınları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli