Şehitler için gıyabi cenaze namazı

Şehitler için gıyabi cenaze namazı

Şehitler için gıyabi cenaze namazı

Namaz kıldılar

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi de bugün ikindi namazının ardından Nur Camii´nde gıyabi cenaze namazı ve dua programı icra etti.

DARBE GİRİŞİMİNİ RED EDİYORUZ

Anadolu Gençlik Derneği ülke genelinde ?Tüm Türkiye´de Şehitlerimiz İçin Bugün Gıyabi Cenaze Namazlarında Buluşuyoruz! Aziz Milletimize Karşı Yapılan Hain Darbe Girişimini Red Ediyoruz! ? diyerek bütün vatandaşları darbe kalkışması sonucu şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız için gıyabi cenaze namazına çağırdı.

İSLAM´IN İZZETİNİ İSTİYORUZ

Programa AGD Kırıkkale Şube yönetiminin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. AGD Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Saffet Uslu gıyabi cenaze namazı kıldırdı ve ardından AGD Liseler Komisyonu Eğitim Başkanı Ömer Faruk Vurgun dua etti. Gıyabi cenaze namazının ardından edilen dua da şehit olanlara Allah´tan rahmet dilendi. Vurgun ettiği duanın bir kısmında: ?Ya Rabbi senden izzet istiyoruz, İslam´ın izzetini istiyoruz. Lütfeyle Allah´ım.

AİLELERİNE SABIRLAR VER ALLAH´IM

Devlet içinde örgütlenen zalim teröristlerin her türlü zulmünden ve Siyonist mihrakların zulmünden ülkemizi, ümmeti ve insanlığı koru ya Rabbi. Bu hain darbe girişiminde şehit olan tüm güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza ve tüm geçmişlerimize rahmet eyle Allah´ım. Yaralılara acil şifalar, ailelerine sabırlar ver Allah´ım. Din, namus, vatan ve mukaddesat için koşturan ve fedakârlık yapan kullarına güç ver Allah´ım. Ya Rabbi, Islam Adaletini, Islam Kardeşliğini, İttihad-ı İslam´ı, İslam Birliğini kurmayı ve 7 milyar insanlığın kurtuluş ve saadetine vesile olmayı bizlere ve Müslümanlar´a lütfeyle Allah´ım. Hakkın hakim olduğu günleri bizlere göster Allah´ım? dedi. Program duanın ardından sona erdi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli