Anahtar Kelimeler: Şehitler için mevlid okutuldu

Şehitler için mevlid okutuldu

Şehitler için mevlid okutuldu

Şehitler için mevlid okutuldu

MHP mevlid okuttu

Türkiye´de yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

GENİŞ KATILIM OLDU

Kırıkkale MH Partisi İl binası toplantı salonunda programında Türkiye´de terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Azaboğlu Cami imamlarınca Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.  Mevlid-i Şerif programına Kırıkkale MH Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP. MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, MHP Yönetimi ve partililer. MHP Gençlik Kolları Başkanı üyeleri, KK Spor Başkanlığı Kayyum Üyesi Abdullah Pekgöz,Ülkü Ocakları Başkanı ve üyeleri çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Mevlid-i Şerif´in ardından şehitler için ilahiler okunarak duaların edildi.

BU SON OLSUN

Türkiye´deki tüm şehit babalarının adına konuşan bir baba ?Çocuklarımızın şehit olduğumdan gururluyuz şehitlik mertebesine ulaşmaları aileleri olarak gururluyuz? diyerek, Acılı baba bir çağrıda da bulundu. ?Oğlum, hepimizin şehididir. Benim duygum Türk ve Kürt kardeşliğinin son kurbanı olsun. Son olsun artık. Anneler ağlamasın bu son olsun bizim istediğimiz budur. Son kurbanımız olsun. Analar ağlamasın Doğu batı benim için fark etmiyor ben Türküm Türkiyeliyim. TC. Devletinden isteğimiz Teröre kesin net kararlı tavırlarını sergilesinler İdamın çıkmasını istiyorum. Terörün önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı. Baş sağlığı dilemekle bitmiyor. Ülkemizin her ili kan ağlıyor Bu şehitler son olsun" dedi.

BALOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

MH Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu. Mevlid-i Şerif´in in ardından yaptığı konuşmada, ?Tüm şehitlerimize başsağlığı diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Allah bizlere bir daha acı göstermesin daha önceden de yaptığım bir açıklamayı yeniliyorum.  OHAL kapsamında FETÖ´ye yönelik düzenlenen soruşturmaların ve uygulamaların PKK destekçilerine de uygulanması gerekir. Hakkâri´de, Şırnak´ta, Diyarbakır´da, İstanbul´da Kayseri´de patlayan bombalarla verdiğimiz şehitlerimizin kanını yerinde bırakmamak hainlerin sonunu getirmek Hükümet ve Devletin namus borcudur. KHK´lar, Anayasal düzene, devletin güvenliğine, terörle mücadele kanunu kapsamına giren tüm suçların hepsine de uygulanmalıdır? açıklamalarda bulundu. Mevlid-i Şerif´in programı sonunda gelen konuklara ikramlarda bulunuldu. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu