Anahtar Kelimeler: Şehitlik anıtı yapıldı

Şehitlik anıtı yapıldı

Şehitlik anıtı yapıldı

ANIT AÇTILAR

Kırıkkale’nin Aşağımahmutlar Mahallesi’nde şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için Şehitler Anıtı yapıldı. Törende konuşan Vali Mehmet Makas, “Şehitlerimizin ismi inşallah ilelebet yaşayacak. Ezan susmayacak, bayrak da inmeyecek” dedi.

 

ANIT AÇTILAR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, merkeze bağlı Aşağımahmutlar Mahallesinde, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için Aşağımahmutlar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Şehitler Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda konuşma yapan Makas, kutlu bir görev için bir arada bulunulduğuna değinerek anıtın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ASLA UNUTMAYIZ

Vali Makas, şehitlerimizin hiçbir zaman ölmediğini, bayrak, ezan ve Kur'an doğrultusunda yine vazifelerine devam ettiğine değinerek, Şehitlerimizin ancak unutulduğu zaman öleceğini belirtti. Vali,  “Burada Çanakkale şehitlerimizden Kore şehit ve Gazilerimize, Makine Kimya'da şehadete eren kardeşlerimize kadar bütün şehitlerimizin ismi inşallah ilelebet yaşayacak. Ezan susmayacak, bayrak da inmeyecek. Biz şehitlerimizi ve geçmişimizi unutmayacağız.” diyerek devam eden Makas, anıtın hayırlı olmasını temenni ederek, "Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ve sağlıklı ömür diliyorum" dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı