Anahtar Kelimeler: Şehre çirkin mesajı verdi

Şehre o çirkin mesajı kim verdi?

Şehre o çirkin mesajı kim verdi?

Şehre o çirkin mesajı kim verdi?

Bunda bir iş var!

 

?Türküm? kelimesi kime dokundu?

?Türküm? ifadesine çirkin saldırı!

Eski Hükümet Konağı´nın yıkımı devam ederken, binada yazan ?Ne Mutlu Türküm? ifadesindeki ?Türküm? ibaresinin içeriden balyozla kırılarak çıkarıldığı görüldü.

?TÜRKÜM? YAZISI KALDIRILDI!

Eski Hükümet Konağının yıkımı devam ederken binada enteresan bir şey yaşandı. Binanın cephesinde yazan ?Ne Mutlu Türküm? ifadesindeki ?Türküm? ibaresinin içeriden balyozla kırılarak çıkarıldığı görüldü. Birkaç gündür şehir bu çirkin gelişme ile çalkalanıyor. Yıkım devam ederken yıkımla hiç alakası olmayan bir alanda ?Türküm? ifadesine yönelik bir saldırı girişimi olduğu izlenimi uyandı. Binanın pencereleri ve kapıları sökülüyor, çatısı kaldırılıyor. Henüz duvar yıkımına geçilmedi. Ancak duvarda yazan ?Ne Mutlu Türküm Diyene? ifadesindeki ?Türküm? yazısı adeta kaldırılmak istermiş gibi yıkılarak o alanda bir boşluk oluşturuldu.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA!

Bu durum şehirde tepki çekerken, yazının olduğu bölümün tamamı yıkıldı. Ancak binada başka bir yıkım işlemi yapılmadı. Bu konuda sosyal medyada ve yerel basında haberler çıkması üzerine hiç alakası olmadığı halde Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü´nün çıkan haberlere açıklama yaptığı ve ?Türküm? ifadesine yönelik bir kasıt olmadığı ileri sürüldü. Açıklamanın Valilik varken neden Belediye Basın e Halkla ilişkiler Müdürlüğü´ne yaptırıldığı merak konusu.

ŞEHİRDE BÜYÜK TEPKİ VAR

?Türküm? ifadesine yönelik bu gelişme hain ve çirkin bir saldırı olarak görülüyor şehirde. Bu duruma yönelik şehirde adeta bir tepki yumağı oluşuyor. Tepkileri indirmek için yazının tamamının olduğu bölge yıkıldı. Bu durum da ayrıca tepki çekti. Şehirde bir çok kişi, ?Türküm? ifadesine yönelik açık bir kasıt olduğu belli. Binada tuğla yıkımı başlamamış, ?Ne Mutlu Türküm Diyene? ifadesinin içinden sadece ?Türküm? bölümü özenerek yıkılmış.

SALDIRI CEZASIZ KALMASIN

Şimdi ise bu durumu kurtarmak ve şehirde oluşan tepkiyi ve tansiyonu düşürmek için binanın hiçbir yerinde yıkım yokken yazının olduğu bölüm komple yıkılmış. Bunu yapanları uyarıyoruz. Bu durumu kurtarmaya çalışanları da ayıplıyoruz. Bu açık bir şekilde ?Türküm? ifadesine hain ve çirkin bir saldırıdır. Şehre yönelik açık bir mesajdır. Bu mesajı şehir aldı. Tepkisini ortaya koyuyor. Bunun gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bunu kim yaptıysa cezası kesilmeli? diyorlar.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı