Anahtar Kelimeler: Şenay mutluluğa adım

Şenay ve İsa´dan mutluluğa ilk adım

Şenay ve İsa´dan mutluluğa ilk adım

Şenay ve İsa´dan mutluluğa ilk adım

Pehlivanlı ve Orman ailelerinin mutlu günü

Şen ve Reşat Orman çiftinin kızı Şenay ile Hatun ve Ağa Pehlivanlı´nın oğlu İsa, MKE Açıkhava Düğün Salonunda gerçekleştirilen nişan töreniyle mutlu beraberliklerine ilk adımlarını attılar. Nişan merasimine il yöneticileri ve bürokratlar başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale protokolünün ve muhtarların tam kadro iştirak ettiği nişan törenine Orman ve Pehlivanlı Ailelerinin yakınları, akraba ve dostları katıldı. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı olan Ağa Pehlivanlı, gazetemiz aracılığıyla, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak nişan törenine iştirak eden tüm konuklara teşekkür etti.

PROTOKOL KATILDI

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, genç çiftin nişan yüzüklerini birlikte takarlarken bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Yüzükler takılıp nişan pastası kesildikten sonra gece boyunca gönüllerince eğlenen çifti, pistte konuklar ve aileleri de yalnız bırakmadı.

HALAY PERFORMANSI

Yerel ezgiler eşliğinde oyunlar oynanıp halaylar çekilen nişan töreninde, Kırıkkale´nin Yerel Ağırlama Halayı davul ve zurna eşliğinde çekilirken, damadın babası Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı´nın performansı gözlerden kaçmadı. Pusula Gazetesi olarak, mutlu birlikteliklerinin ilk adımı olan bu nişan töreni vesilesiyle genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilleriz.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu