Anahtar Kelimeler: Sendika ortaya çıktı!

Sendika ortaya çıktı!

Sendika ortaya çıktı!

Uzun zamandır sessizlerdi!

Her şey bitince toplandılar!

Türk Metal Sendikası Genel Merkezinde MKE Statü değişikliği hakkında toplantı yapıldı. Toplantıda Türk Metal Sendikası Genel Merkez yöneticileri Halil Faki Erdal ve Genel Sekreter Taliphan Kıymaz bilgiler verdi. Statü değişikliğinde personelin özlük haklarının korunacağı belirtildi.

TOPLANTI YAPTILAR

Toplantıya Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Demirbaş, Ankara 3 nolu Şube yönetim kurulu, TMS Çankırı Bölge temsilcileri ve MKE işyeri baş temsilcileri katıldı. Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Demirbaş, yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz günlerde TBMM gündemine gelen ve stratejik önemi nedeniyle çok ayrıntılı bir çalışma ile yürütülen süreçte Komisyonda yer alan ve MKE kurumunda yaşanacak statü değişikliğinde personelin özlük hakları başta olmak üzere birçok maddede komisyonda bulunan diğer komisyon üyeleriyle yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçme konuşuldu''dedi.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Demirbaş açıklamasının devamında "Bugüne kadar Genel Merkez Yöneticilerimizden Sn. Halil Faki Erdal ve Genel Sekreterimiz Sn. Taliphan Kıymaz MKE Emekçisinin haklarını korumak adına komisyonda yapılan çalışmalar itiraz edilen maddeler ve özellikle taslakta yer almasını talep ettikleri maddelerin içeriği ve bu süreçte yaşananlar hakkında Genel Merkezimizde yaptıkları toplantıda TMS Kırıkkale Şube Yönetim Kurulumuz, Ankara 3 Nolu Şube Yönetim Kurulumuza ve TMS Çankırı Bölge Temsilcimiz ve MKE işyeri Baş Temsilcilerimize bilgilendirmede bulundular.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

MKE Emekçisinin her daim her zaman yanında olduklarını belirterek Komisyonda bulundukları süreçte de her daim bütün çalışmaları yakınen takip ettikleri ve bu yaşanan süreçte her zaman desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Sn. Pevrul Kavlak'ın sürece kattığı ve MKE Emekçisinin lehine olan bütün çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ettiler.'' dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı