Anahtar Kelimeler: Senin algın yetersiz kalıyor!

Senin algın bile yetersiz kalıyor!

Senin algın bile yetersiz kalıyor!

Suyumuz ne olacak peki?

Alt yapıya çözümün nedir?

 

Sorunları nasıl çözeceksin?

 

AKP Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçimi kaybedeceğini anlayınca, beklendiği gibi seçimin son haftasında algı ve spekülasyonlara başvurmaya başladı.

 

ANKETLERDE KÖTÜ ÇIKIYOR

AKP Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçimi kaybedeceğini anlayınca, beklendiği gibi seçimin son haftasında algı ve spekülasyonlara başvurmaya başladı. Önce MHP adayı Harun Ulusoy’a kendi lehine çekilmesi için teklif gönderdiği öğrenilen Saygılı sert bir hayır yanıtı aldı. Bu olmayınca Cumhurbaşkanı’na gidip MHP ile ittifak ricası kararı alındığı ancak anketlerde sonucun çok kötü göründüğü için Cumhurbaşkanı’ndan azar yeme ihtimali üzerine bundan da vazgeçildiği ileri sürüldü.

 

BAKANLAR VE TURİST GELDİ

Sonra ise sahaya bakanlar çıktı. Dışişleri Bakanı, Savunma Bakanı, Sanayi Bakanı ve Uzay Turisti Kırıkkale’ye gelerek Saygılı’ya destek görüntüsü verdiler. Bunlar da etkili olmayınca seçime birkaç gün kala Saygılı’nın başkan vekilleri ve müdürlerine talimat vererek MHP’den oy devşirmelerini istediği ortaya çıktı. MHP adayı Ulusoy bu duruma yazılı bir açıklama ile cevap verdi ve çok sert tepki gösterdi. 

 

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Bu da tutmayınca Saygılı yandan yayın kuruluşu A Haber’e konuk olarak terör propagandası yapmaya çalıştı. Ayrıca şehir genelinde kim varsa SMS yoluyla mesaj atan Saygılı, burada da aynı propagandayı yaptı. CHP’ye oy verilmemesini isteyen Saygılı, seçime birkaç gün kala durumu bu şekilde kurtarma çabasına girdi. Ancak Kırıkkale kamuoyu sosyal medya aracılığıyla buna da cevap vermekte gecikmedi. Siyaseti artık tamamen hizmete değil, sadece kazanmaya ve koltuğa bağlayan Saygılı’ya tepki gösteren bir çok kişi, “Bizim suyumuz ne olacak? Alt yapı ne olacak? Yollar ne olacak? Kirli ve pis şehrin durumu ne olacak? Çözümün nedir bunlara? Neden anlatmıyorsun da akla hayale gelmedik, hiç olmadık şeylerle uğraşıyor, propaganda yapıyorsun. Yarın bu insanlarla yüz yüze nasıl bakacaksın? Kaybetmek bu kadar mı kötü? Senin şehirle ilgili fikrin ne bize onu söyle, biz de sana oy verelim” diyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı