Anahtar Kelimeler: Sertifikalarını aldılar

Sertifikalarını aldılar

Sertifikalarını aldılar

Sertifikalarını aldılar

 

Cam ustası oldular!     

Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, burada çeşitli kurslarda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Kursiyerlerle birlikte güzel bir gün geçiren Kolat, usta öğreticiler tarafından cam boncuk sanatı ve cam üflemeciliği sanatıyla çalışma sergiledi. 

CAM ÜFLEMECİLİĞİ

Kişilerin meslek edinmesine yönelik çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi, engellilere yönelik de çalışmalar düzenliyor. Bu çalışmaları yerinde görmek amacıyla Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya'nın eşi Aysel Kaya kursiyerler ile bir araya geldi.  Kolat ve Kaya Reyon Görevlisi Kursu ile Bilgisayar Kursunda” eğitim gören engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 20 BAYAN KATILDI

Kurslarda eğitim gören engelli kursiyerlere sertifikaları Kolat ve Kaya tarafından verildi. Ayrıca Kolat Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Kırıkkale Cam Atölyesi Cam Üflemeciliği Kursunda” eğitim gören bayanları da ziyaret etti. İş-Kur, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi koordinesinde düzenlenen ve 3 ay süresince devam eden Cam Üflemeciliği Kursuna” 20 bayanın katıldığı belirtildi.

 HATIRA FOTOĞRAFI

Kursta eğitim gören bayanlarla sohbet eden Kolat, Kurs Eğitim Görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra İlksen Kolat ve Aysel Kaya, kursiyerlerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu