Anahtar Kelimeler: Sevgililer Günü özel nikah

Sevgililer Günü´ne özel nikah

Sevgililer Günü´ne özel nikah

Sevgililer Günü´ne özel nikah

16 çiftin nikahı kıyıldı

Kırıkkale´de evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 16 çiftin nikahı 14 Şubat Sevgililer Günü´nde, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın katıldığı törenle kıyıldı.

HUZURLU OLURLAR

Kırıkkale Belediyesi Nikah Sarayı´nda düzenlenen törende konuşan Başkan Saygılı, nikah sarayında 16çiftin nikahını kıyacaklarını belirterek, "Bizler bu mutlu günlerinde gençlerimizle birlikte olmak istedik. Tabii gönül ister her gün sevgililer günü olsun. Mutlu, güzel günlere vesile olacak bir gün. İnşallah bugün nikahlarını kıyacağımız gençlerimiz ilanihaye mutlu, huzurlu olurlar. Rabbimden bir yastıkta nice yıllar geçirmelerini temenni ediyor, güzel evlatlar nasip olmasını diliyorum" dedi.

KUR´AN VE BAYRAK

Başkan Saygılı´nın nikahını kıydığı Fars asıllı Zahra Benharrak ve Hüsamettin Baran çifti de "Tanışmamız fazla uzun sürmedi fakat, sanki yıllardır birbirimi tanıyor ve biliyormuş gibi adeta bugünü bekliyorduk, artık kavuştuk. 14 Şubat olması bizim için iyi oldu, daima hatırlanacak. Darısı diğer bekarların ve bekleyenlerin başına" ifadelerini kullandılar. Nikahı kıyılan çiftlere Başkan Saygılı tarafından İslam dininin temelini oluşturması bakımından önemli bir hatıra olan Kur´an-ı Kerim ve ülkenin bekasını savunacak vatan sevdalısı gençler yetiştirmesi açısından Türk Bayrağı gibi çeşitli hediyeler verildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı