Anahtar Kelimeler: SİLAH HAZİRAN TAMAM

SİLAH OSB HAZİRAN´DA TAMAM

SİLAH OSB HAZİRAN´DA TAMAM

SİLAH OSB HAZİRAN´DA TAMAM

Önemli gelişme

Kırıkkale OSB´de Sanayici ve yatırımcılarla buluşma toplantısına katılarak işadamlarının sorunlarını dinleyen Vali M.İlker Haktankaçmaz, her zaman sanayici ve işadamlarının yanında olduklarını söyledi.

OSB AÇIKLAMASI

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları ile bir araya gelen Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz, sanayici ve işadamlarının sorunlarını dinledi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, sorunlara çözüm odaklı yaklaşan Vali Haktankaçmaz´a teşekkür etti. Başkan Aydın OSB´lerin alt yapısının yapımında, elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi tüm ihtiyaçların karşılanmasının sonradan çıkacak problemlerin önüne geçeceğini, bu tür ihtiyaçların mevzuata dahil edilmesi gerektiğini söyledi. Aydın ayrıca Kırıkkale OSB´de doğalgaz olmadığı için bir çok yatırımcıyı kaybettiklerine dikkat çekti. Bazı işadamları elektrik kesintilerinden yakınırken, kesintilerin kendilerine büyük külfetler getirdiğini söylerken, bir kısım yatırımcı da ara eleman sorununu gündeme getirdi.

ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Sanayiciler ile geçen yıl Ramazan Ayı´nda bir araya geldiklerini ve daha sonra sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere tekrar bir araya gelineceğinin planlandığı, ancak 15 Temmuz gecesi yaşanan ve ülkemizin uçurumun eşiğinden döndüğü hain darbe girişimi nedeni ile toplantıyı bugüne kadar gerçekleştiremediklerini ifade eden Vali Haktankaçmaz, ? Bugün burada sizlerin sorunlarını dinlemek ve birlikte çözüm yollarını aramak için bir araya geldik. Sorunlar biranda bir dokunuşla çözülür demiyorum. Ben size her türlü sorunu çözeceğimin değil sizinle birlikte sorunun çözümü için elimden gelini yapmaya söz veriyorum. İçerisinde yaşayan birisi olarak sizler sorunları ve çözüm yollarını daha iyi biliyorsunuz. Önce sorunları tespit etmemiz lazım ki, çözmek için çaba sarf edebilelim? ifadesini kullandı.

HAZİRAN´DA TAMAMLANIYOR

Kırıkkale OSB´nin doğalgaz sorununun çözümü noktasında önemli bir mesafe kat edildiğine vurgu yapan Vali Haktankaçmaz, ?Milletvekillerimizle birlikte Maliye Bakanlığına gittik. Gerekli desteği aldık. Maliye Bakanlığı bu konuda ödenek gönderecek. Gelecek ödeneğin yüzde 70´ini Kırıkkale OSB´nin doğalgaz sorununun çözümü için kullanacağız. Kalan yüzde 30´luk kısmını ise Silah İhtisas OSB´nin doğalgaz yatırımı için kullanacağız. Bu ödenekten geriye kalan kısmı ise OSB´ler tarafından karşılanacak. Haziran ayı itibariyle Silah İhtisas OSB´nin altyapısı her konuda tamamlanmış olacak? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli