Anahtar Kelimeler: SİLAH İHALESİ ERTELENDİ

SİLAH OSB´NİN İHALESİ ERTELENDİ

SİLAH OSB´NİN İHALESİ ERTELENDİ

SİLAH OSB´NİN İHALESİ ERTELENDİ

Önemli gelişme?!

Bir süre önce mahkeme kararıyla yüklenici firma ile sözleşmesi fesh edilen ve yeniden ihale edilmesi kararlaştırılan Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB´nin alt yapı ihalesi ertelendi. 10 Mayıs´ta yapılması gereken ihalenin neden ertelendiği konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. İhalenin önümüzdeki günlerde yenilenmesi bekleniyor.

10 MAYIS´TA YAPILACAKTI

2013 yılında Kırıkkale Güçbirliğinde gündeme gelen ve 2014 yılında düzenlenen törenle temeli atılan Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi adeta yılan hikayesine döndü. Altyapı çalışmaları 2016 yılı Ekim ayında tamamlanması öngörülüyordu. Türkiye´de alanında ilk olan Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB´nin altyapı inşaatı ihalesini alan firmanın işi tamamlayamaması neticesinde müteşebbis heyeti mahkeme kararıyla yüklenici firma ile yapılan sözleşmeyi fesh etmişti. Daha sonra başlatılan süreçte ihale ilanı yayımlanarak, ihalenin 10 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı açıklanmıştı.

YENİ SÜREÇ BAŞLATILIYOR

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile hayata geçecek olan Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB´nin altyapı yapım işinin, 10 Mayıs Salı günü yapılması gereken ancak ertelenen ihalenin ertelenme gerekçesi ise açıklanmadı. Diğer taraftan yetkililerin ihalenin yapılması için yeni bir süreç başlattığı ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde yayımlanacak olan resmi ilanla ihale tarihini duyurulacağı öğrenildi.

İŞTE İHALE METNİ

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir. Niteliği, türü ve miktarı:  Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işi Yapılacağı yer:  Kırıkkale. İşe başlama tarihi: Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İşin süresi:  30/06/2017 tarihine kadar tamamlanacaktır. Keşif Bedeli (2016 B.F. ile)      :  14.991.047.- TL. Geçici Teminatı :  1.049.373,29 TL. İhalenin Yapılacağı yer:  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 1. Kat 159 nolu Toplantı Salonu  Söğütözü-Ankara. Tarihi ve saati: 10/05/2016 - Saat: 10.00



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu