Anahtar Kelimeler: SİLAH İHALESİ YAPILDI

SİLAH OSB´NİN İHALESİ YAPILDI

SİLAH OSB´NİN İHALESİ YAPILDI

SİLAH OSB´NİN İHALESİ YAPILDI

Vali incelemede bulundu

Altyapı ihalesini alan firmanın şehri terk etmesiyle yarıda kalan, Kırıkkale Silah İhtisas OSB´nin arazisinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ziyarette OSB Müdürü İbrahim Erol´dan bilgi aldılar. Ziyarette Silah İhtisas OSB´nin altyapı ihalesinin yapıldığı açıklandı.

BİLGİLER ALDILAR

Daha önce altyapı ihalesi yapılan ve altyapı çalışmalarının Ekim 2016 tarihinde tamamlanması gereken Kırıkkale Silah İhtisas OSB´nin altyapı çalışmaları geçtiğimiz yıl yarıda kalmıştı. Firmanın Kırıkkale´yi terk etmesiyle birlikte sözleşme mahkemesi mahkeme kararıyla fesh edilen Silah İhtisas OSB´nin altyapı ihale süreci yeniden başlatılmıştı. Mayıs ayında yapılması gereken ihale yetersiz katılım gerekçesiyle bir kez daha ertelenmişti. Bu durum kamuoyunda Silah İhtisas OSB Kırıkkale´ye yapılıp yapılmayacağı konusunda tartışmaları da beraberinde getirmişti.

İHALESİ YAPILDI

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da bulundu. Vali Haktankaçmaz, 08 Haziran 2016 tarihinde yeniden ihalesi yapılan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı ikmal inşaat sahasını gezerek, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü İbrahim Erol´dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İhaleye kaç firma katıldığı, ihalenin hangi firmada kaldığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli