Anahtar Kelimeler: Silah enerji verildi

Silah OSB´ye ilk enerji verildi

Silah OSB´ye ilk enerji verildi

Silah OSB´ye ilk enerji verildi

OSB için önemli gelişme

 

 

Elektrikle ilgili alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesine ilk enerji verildi. Yatırım yapacak olan firmalara 25 MVA gücünde enerji tahsisi yapılabilecek.

 

TESTLER KUSURSUZ TAMAMLANDI
Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde(OSB) alt yapı çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı ve bölgede ilerleyen aylarda endüstriyel yapılaşmanın başlaması bekleniyor. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Silah OSB´de geçtiğimiz gün tamamlanan elektrik alt yapısının testi gerçekleştirildi. Elektrikle ilgili geçici kabulün yapıldığı Silah OSB´de tüm testler yapılarak ilk enerji verildi.

 

25 MVA GÜCÜNDE ENERJİ TAHSİSİ
Konu hakkında bilgi veren Sige Enerji Şantiye Şefi Özgür Karagülle, ?Silah OSB´de elektrikle ilgili geçici kabul yapıldı ve enerji verdik. Tüm testler kusursuz olarak gerçekleştirdik. Silah OSB´de toplamda 25 MVA gücünde enerji tahsisi yapılabilecek. BEDAŞ yetkilileriyle birlikte yerinde incelemelerimizi yaparak özür ve eksik tespit edilmedi. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun? dedi.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM 
Büyük oranda bitirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanarak arsa tahsislerinin başladığı Silah OSB´de doğalgaz çalışmalarının da yakın zamanda tamamlanması hedefleniyor. Çalışmaların bitirilmesiyle Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ülkede savunma sanayisine yönelik ilk organize sanayi bölgesi olacak. Kırıkkale Silah İhtisas OSB´nin alt yapı çalışmalarının değeri ise 14 milyon 618 bin.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false