Anahtar Kelimeler: Sınav öncesi temizlik

Sınav öncesi temizlik

Sınav öncesi temizlik

Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan dezenfekte ekibi, sınav binaları ve salonlarının dezenfekte çalışmalarını hassasiyetle sürdürülüyor. Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda LGS sınavı öncesi dezenfekte çalışması yapıldı.

DEZENFEKTE EDİLDİLER

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Çakmak, LGS sınavının güvenli şekilde yapılması için gerekli her türlü tedbirin alındığını söyledi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında 20 Haziran'a ertelenen sınav öncesinde sınavın gerçekleştirileceği 5 okulda detaylı dezenfekte işlemlerinin gerçekleştirilmesi sağlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Çakmak tüm okullarda hijyen çalışmaları kapsamında Lavabolar, kapı kolları, okul girişleri, merdivenler, her yerde hijyeni sağlıyoruz." dedi.

ÇALIŞMA YAPILDI

Sınav için her öğrenciye 2 maske verileceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü , şöyle devam etti:"Öğrencilerimizin her oturum için ayrı maske kullanması sağlanacak. Hiçbir velimiz sınav günü okul bahçesine alınmayacak. Velilerimiz okul bahçesi dışında sosyal mesafeyi gözeterek dışarıda bekleyebilecek. Yavrularımız, okul içinde görevli rehber öğretmenlerinin eşliğinde sosyal mesafe kuralına uyarak sınıflarına alınacak. Sınıflarımızda sosyal mesafeye göre uygun oturma planlaması yapılacaktır. Velilerimizin gözü arkada kalmasın biz gerekli tüm hazırlıklarımızı hassasiyetle tamamlıyoruz dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli