Siz gerçekten hangi akla hizmet ediyorsunuz?

Siz gerçekten hangi akla hizmet ediyorsunuz?

Siz gerçekten hangi akla hizmet ediyorsunuz?

Yol ortasındaki

yılların bitkileri

kökünden sökülüyor!

 

 

Bunları nasıl yazmayalım arkadaş!

 

 

Kırıkkale Belediyesi Samsun yolu üzerinde öyle bir fecaate imza atıyor ki, anlamak mümkün değil. Yol ortasındaki refüj etrafına beton bariyerler dizildi, şimdi ise yıllardır duran bitkiler tamamen sökülüyor ve çöpe atılıyor.

 

 

BUNU NİYE YAPIYORSUNUZ?

Yaptığımız haberlerden rahatsız olan ve artık çareyi Haberkale personellerini darp etmeye kadar götüren Kırıkkale Belediyesi şu anda öyle bir fecaate imza atıyor ki anlamak mümkün değil. Bu öyle bir durum ki yani yazmamak imkansız. Belediye ekipleri bir süre önce haberini yaptığımız fahiş fiyatla yabancı bir firmaya yaptırılan beton bariyerleri Samsun yolu ortasındaki refüjün kenarlarına dizdi. Şimdi ise öyle saçma bir iş yapılıyor ki bunu yazmamak imkansız. Ekipler beton bariyer içinde korunaklı hale de gelmiş olan yılların eskitemediği bitkileri kökünden söküp çöpe atıyor.

 

KİMSE AKIL ERDİREMİYOR

Baştan sona bakıldığında ortasında yeşil bir örtü görüntüsü mevcut olan Samsun yolu çırılçıplak kalıyor. Ekiplerin iki gündür bitkileri sökmek için büyük gayret gösterdiği gözleniyor. Yoldan geçenler bu duruma tepki gösterirken, neredeyse Kırıkkale´nin il oluşuna tanıklık eden bitkilerin sökülmesi insanın canını yakıyor. Belediye yönetiminin böyle anlamsız bir kar almış olmasına kimse akıl erdiremiyor. İddialara göre ise bitkilerden boşaltılan alana süs bitkileri dikilecek. Fakat bunun da bir maliyeti olacak. Belediye´nin iki ayda bir değiştirilmek kaydıyla hem bakımı zor olan ve hem de maliyeti yüksek olan bitkiler alarak buraya dikeceği konuşuluyor.

 

HABERKALE YAZIYOR

Bu yolla kimin yine zengin edileceği merak konusu. Hiçbir maliyeti olmayan bitkilerin kökünden sökülerek ve kesilerek çıkarılması yerine ise birilerini zengin edecek bitkiler dikilecek olması şehirde tepkiyle karşılanacak gibi görünüyor. Ancak hiçbir şekilde haber olmayan bu duruma kimin müdahale edeceği merak konusu. İşte Haberkale bu noktada devreye giriyor. Baskılar nedeniyle haber yapılmayan konuyu gündeme getiren Haberkale kamuoyunu yine dikkat çekici bir olayla bilgilendiriyor.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu