Anahtar Kelimeler: konuyu yanlış anlamışsınız

Siz konuyu yanlış anlamışsınız

Siz konuyu yanlış anlamışsınız

Çocuklarla değil, esnafla buluşun!

Vatandaşın derdini dinleyin

Muhalefet esnaf ve vatandaşları dinlerken, iktidar temsilcilerinin ise ya programlanmış gurup toplantıları yaptığı yada çocuklar ve gençlerle görüntü verdiği gözleniyor.

CAN TEPKİSİ

Esnaf ve vatandaşlardan uzak durmaya gayret ettikleri gözlenen iktidar temsilcilerinin haber olabilmek için çocuklar ve gençleri kullanmaya başladığı görülüyor. AKP Milletvekili Ramazan Can önceden programlanmış geziler yaptığı ve bu gezilerde çocuklarla bir araya geldiği gözlenirken, vatandaşlardan uzak durduğu ve onların tepkilerinden kaçındığı görülüyor. Çocukların top sahası talebini telefonla halletmeye çalışıyormuş gibi yapan Can’ın vatandaşın ise geçim sıkıntısı ve pahalılık tepkilerinden kaçınması dikkat çekiyor.

SAYGILI TEPKİSİ

Öte yandan Belediye Bakanı Mehmet Saygılı’nın da vatandaş ve esnaflardan uzak duran yaklaşımı devam ediyor. Önceki gün parkta programlanmış gençlerle bir araya gelen Saygılı’nın onlara Z kuşağı uyarısında bulunması dikkatlerden kaçmadı. Bir çok kişi Saygılı’nın esnaf ve vatandaşların arasına karışarak özellikle su kesintileri, su patlakları, bozuk yollar ve şehirdeki pis kokularla ilgili bilgi vermesini bekliyor. Saygılı’nın bunların hiç birisi yaşanmıyormuş gbi kurgulanmış gençlere akıl vermesi tepki çekti.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu