Anahtar Kelimeler: unutmayacağız

Sizi unutmayacağız

Sizi unutmayacağız

 

Kırıkkaleli Tıbbi Tanıtım Temsilcileri, Koronavirüs ile en ön safta savaşan sağlık personeli ve eczacıları unutmadı.

BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) Kırıkkale Temsilciliği organizasyonu ile başlatılan moral desteği kampanyasına Kırıkkale’de yerleşik çalışan 55 tıbbi tanıtım mümessili destek verdi. Şehrin çeşitli yerlerindeki billboardlara ve hastanelerin giriş çıkışlarına asılan afişlerde sağlık çalışanları ve eczacılara moral desteği sağlayan tıbbi tanıtım temsilcileri büyük bir birliktelik örneği sergiledi.  Asılan afişler ve pankartlarda, ‘Biliyoruz, çok yoruldunuz. Ne sizi ne de emeklerinizi unutmayacağız. İyi ki varsınız’, ‘Gece gündü demeden toplum sağlığı için görev yapan siz değerli doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız dualarımız sizinle. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle’ ifadeleri yer aldı.

ZOR BİR İŞİ YAPIYORLAR

Tıbbi mümessiller adına açıklama yapan MÜDAD Kırıkkale Temsilcisi Uğur Akçadağ, zor bir süreçten geçtiklerini ve en yakın mesai arkadaşları olan sağlık personeli ve eczacıların bu zor süreci sırtladıklarını belirtti. Akçadağ, “Doktorlarımızın, sağlık personelimizin ve eczacılarımızın bu zor yükü sırtladıkları günlerde onlara vereceğimiz en büyük destek moraldir” dedi.

‘ECZACILARIMIZIN YANINDAYIZ’

Akçadağ, “Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirler kapsamında her gün yanında olduğumuz sağlık personeli ve eczacılarımızın bu zor günlerinde yanında olamasak da onlara moral desteği vermek istedik. Ülkemizi tehdit eden terör odakları karşısında sefere çıkan askerlerimizin olduğu gibi topyekun halkımızı tehdit eden bu salgınla mücadelede en ön safta savaşan sağlık personeli ve eczacılarımızın yanındayız” diye konuştu.  Akçadağ, halkın kendi tedbirlerini alarak, Sağlık Bakanlığı’nın uyguladığı yasak ve tedbirlere uyarak sağlık personeline en büyük desteği vereceğini ifade ederek, sağlık kurumlarına gereksiz başvuruların onların iş yükünü daha da fazlalaştıracağını ve risk oluşturacağını sözlerine ekledi. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli