Sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum”

 Sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum”

Sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum”

Kaymakam veda etti…  

Kırıkkale'nin sevilen kaymakamlarından Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ‘in Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine atanmasının ardından Sulakyurt Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. İftarın ardından konuşma yapan Kaymakam Kazez, düzenlenen iftardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Tunceli`nin Çemişgezek ilçesine atanan Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez için iftar verildi. Bahşılı ilçesinde bir restoranda Sulakyurt Kaymakamlığı ve Sulakyurt Belediyesi`nin organize ettiği iftarda konuşan Kazez, onuruna düzenlenen iftardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. İftarın ardından konuşma yapan Kazez, "Sulakyurt ilçesinde 3,5 yıldır görev süresi içinde tüm kurum amirleri ve çalışanları ile güzel bir ortamda hizmetlerimizi yürüttük. Önümüzdeki günlerde Sulakyurt`tan ayrılışımı yaparak yeni görev yerimdeki görevime başlayacağım. Bazı kurum müdürlerimizle mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışmalarımız oldu” diye konuştu

BİRÇOK KAZANIMLAR OLDU

Sulakyurt'tan ayrıldığı için hüzünlü olduğunu belirten Kazez,  İlçede birçok yatırımlar yapıldı ve bazı projeler de başlatılmış oldu. Bizden sonra gelecek olan yeni kaymakamımız kaldığımız hizmetleri inşallah bizlerden alarak daha ileri götürecektir. Ramazan ayını ve bayramınızı kutluyorum. Hepiniz için nerede olursam olayım kapım sizlere daima açıktır" dedi. Belediye Başkanı İsmail Bildik de, Kaymakam Kazez ile birlikte ilçeye birçok kazanımlar sağlandığını ve kendisini hiçbir zaman unutamayacaklarını söyledi.

TÜRK BAYRAĞI VERİLDİ

Konuşmaların ardından Kaymakam Kazez'e Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından plaket ve Kur'an-ı Kerim yazılı Türk Bayrağı verildi. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç da plaket ve çeşitli hediyeler verdi.  İftara Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin, İlçe Emniyet Amiri Erhan Akbaba, İl Genel Meclis üyesi Habip Altıntop ve Ünal Tamkoç, Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram ile çok sayıda kurum müdürleri, çalışanlar ve diğer davetliler katıldı.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli