Anahtar Kelimeler: Skandal gelişme!

Skandal bir gelişme!

Skandal bir gelişme!

Personele mobbing mi yapılıyor?

Tatlı sert tehdit gibi!

Üstü kapalı uyarı mı?

Mehmet Saygılı’nın yönetimindeki Kırıkkale Belediyesi’nde yine ilginç, bir o kadar enteresan ve skandal değerinde gelişmeler yaşanıyor.

İLGİNÇ BİR DURUM

Mehmet Saygılı’nın yönetimindeki Kırıkkale Belediyesi’nde yine ilginç, bir o kadar enteresan ve skandal değerinde gelişmeler yaşanıyor. Saygılı’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımların beğenilmesi için personele adeta üstü kapalı tehdit yöntemi ile baskı yapıldığı ileri sürülüyor. Personel dahil bir çok kişi bu duruma “mobbing” yorumunda bulunuyor. “Başkan Sosyal Medya Gurubu” hesabından Nagehan Pehlivanlı isimli birinin gurup oluşturduğu ve bu gurubun Başkan’ın sosyal medya hesaplarının aktif şekilde kullanılması amacıyla oluşturulduğu, paylaşımların da beğenilmesini istediği kaydedildi.

ÜSTÜ KAPALI BASKI

Burada paylaşılan her şeyin hem beğenilmesi ve hem de paylaşılmasını isteyen şahıs guruptan çıkmak isteyenlerin de özelden mazeret bildirmelerini istedi. Personel olan herkese bu mesajı gönderen şahsın mesaja da Mehmet Saygılı’nın adını kullanarak selam ve sevgilerini ilettiğini bildirdi. Saygılı’nın adını kullanarak personele baskı yapıldığını, guruptan çıkmanın da mazerete bağlandığını ileri süren bir çok kişi, bunun açık bir şekilde baskı, yani mobbing olduğunu ifade etti. Bu tepki çeken durum belediye içinde huzursuzluğa yol açmış gibi görünüyor.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli