Anahtar Kelimeler: Skandal …!

Skandal bir olay…!

Skandal bir olay…!

O başkan kim acaba?

Kime ne yapmak istedi?

Savcılar harekete geçmeli

Kırıkkale’de sosyal medya yine flaş bir gelişme ile çalkalanıyor. Sosyal medyana AK Partili İbrahim Arslan’ın iki belediye başkanını kastederek yaptığı paylaşım dikkat çekti.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Kırıkkale’de sosyal medya yine flaş bir gelişme ile çalkalanıyor. Sosyal medyana AK Partili İbrahim Arslan’ın iki belediye başkanını kastederek yaptığı paylaşım dikkat çekti. Arslan bir belediye başkanının kendisine bir ilçe belediye başkanını rakip gördüğü için 15 Temmuz öncesinde Sayıştay’dan Fetöcü denetçileri ilçe belediyesinde inceleme yapmak üzere yönlendirdiğini ileri sürdü. Yönlendiren ismin kim olduğu merak ediliyor.

İŞTE O PAYLAŞIM

‘Senin yatacak yerin yok’ denilen paylaşımda, ’15 Temmuz vesilesiyle… 15 Temmuz’dan önce, şehrimizde yıldızı parlayan ve seni korkutan hangi ilçemizin belediye başkanının belediyesini denetletmek için Fetöcü Sayıştay denetçilerinden neden yardım istedin. Senin yatacak yerin yok…’ bilgisi paylaşıldı. Bunu yapan belediye başkanın da üzerine denetçi gönderilen belediye başkanının da kim olduğu tahmin ediliyor. Bu paylaşım ve yaşanan gelişme için savcıların ne yapacağı merak konusu.

 

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu